Du er her

Bloggen til Øystein Bråten

Øystein Bråtens bilde

Takk for samvær på spinning i vinter, lykke til med sesongen på landevei og sti!

Vi skriver april måned og våren har kommet for å bli. Uke 13 var siste treningsuke innendørs på spinningsyklene, og nå har vi vel alle hentet frem utesykkelen og gjort den klar for å sluke mil i på landevei og terreng. Det er på sin plass å rette en takk til våre eminente instruktører som ledet oss gjennom flotte treninger denne vinteren:

Eli Anita Schøning Øivand, William Berge, Thomas Brodersen, Stian Gjone og Espen Fossheim.

Takkes skal også de som var stand in ved behov.

På vegne av landeveistyret ønsker jeg dere, og alle øvrige spinnere, en riktig god sesong.

Øystein Bråtens bilde

Fortsatt behov for intstruktører til spinning sesongen 13/14

Det nærmer seg nå oppstart spinning, etter planen skal vi starte opp mandag 14.oktober. Foreløpig er det litt vanskelig å få dekket opp alle øktene med instruktører. Kun to økter er besatt, Nydalen onsdag og Nydalen torsdag, begge kl 19.30 - 21.00. Nydalen onsdag ligger an til å bli en økt for klubbens 15 og 16 timers lag på Trondheim-Oslo distansen, lagene reserverer x-antall plasser/sykler før de resterende legges ut for salg på klubbsiden.

Øystein Bråtens bilde

Spinningsykler søker instruktører

Sesongen er på hell og det nærmer seg vintertrening på spinningsykkelen. Vinteren 2011/12 ønsker klubben å tilby spinning på enkelte SATS sentre i byen. Konkret hvor dette blir er ikke helt klart riktig ennå, men en ting som er sikkert er at vi på øktene ønsker instruktører som kommer fra egne rekker. Erfaring som instruktør tidligere eller ikke -  alle er velkomne til å ta kontakt.