Du er her

Trening fremover og Øyeren rundt

Øystein Flennings bilde
Forum: 

Gratulerer så mye med en forrykende innsats på DSSP.

Etter Randsfjorden tok jeg den tunge beslutningen å hoppe ned til 20 laget for å gjennomføre DSSP med dem, da jeg fryktet tiden til 18 ville være godt nede på sytten tallet. Der fikk jeg rett og jeg er glad på alles vegne som bidro og/eller gjennomførte den kjempeprestasjonen.

Nå vil jeg tilbake til laget og være i form før Øyeren rundt, dersom vi skal sykle den. Hvordan er planen for trening fremover på landevei?

Med vennlig hilsen

Øystein Flenning

Per Christian Dæhlins bilde

Gratulerer med vel gjennomført tur fra Trondheim og velkommen tilbake til Rye 18 :-)

 

Øyern Rundt er fellesstart og vi kjører derfor ikke som lag. Men det er et morsomt ritt og man får en helt annen rittopplevelse enn det vi har hatt i rittene vi har kjørt hvor samarbeide og å få et lag til å yte sammen har stått sentralt. I Øyern Rundt blir det ikke mye mas om rette rekker og rolig i front :-) Der er det mer spisse albuer og kamp for å sitte langt frem så man kan være med i bruddene som går og være foran de som evt. velter. Men det er veldig bra hvis flere fra Rye deltar. Rittet arrangeres av Expressen og Rye 14.

 

Det er ikke planlagt fellestreninger utover sommeren. Men det lønner seg å holde ved like det man har bygget opp i sommer så man bør jo trene. Og det er ofte morsomst sammen med andre, så legg info ut på forumet om møtested og tidspunk når du vet når du skal trene. Gjerne også hvis det dreier seg om en tur innover i marka. Det kan jo være greit med litt avveklsing etter disse ukene på landeveien.

 

per chr.

Håvar Kvisbergliens bilde

Etter fjorårets debut i Øyeren rundt ble jeg helt bitt av basillen. Intet vondt om rullekjøring og lagfølelse, men det blir litt mer action i fellesstart. Håper virkelig vi kan lage en blandingsgruppe som satser med dette rittet som mål. På tross av expressen og "14" timerens plikter så håper jeg de også viser seg på treningene og rittet. Veldig inspirerende å få føle et litt høyere tempo på trening!