Du er her

Øyern Rundt, & Terreng treninger

Kenneth Antonsens bilde
Forum: 

Hello Gutta.  ( hold liv i forumet )

Regner med det er flere av dere som ikke helt har parkert sykkelen. Selv har jeg fått fikset kneet ( takk gud for det). Tråkker mange timer pr uke, og ser virkelig frem mot rittet. Var til og med oppe i holmenkollen med Arne forrige mandag for 3Xintervaller. Veldig bra, regner med at Arne forspiser seg på kake snart, så det er  mulig å sykle fra han opp der :  ). Han var til og med så usporty at han hadde tatt med fjærlette folk, fra raskere rye lag, for å virkelig få parkert meg nede i skråningen der.  Jeg syklet alt jeg hadde, og var ganske fornøyd med meg sjøl. ante fred og ingen faren, så helt ut av det blå skremmern faen i meg livet av meg, med hold høyre kommando i rein Trond Kirkevaag stil. Pulsen hoppa fire slag ( var alt jeg hadde å gå på ) og jeg sjangla omtrent rett ned skåringen, skal ta igjen for den Arne hehe.

Anbefaler forøvrig terreng treningen på tirsdag også. Det er en passe fin rundt på ca 54 km, oppmøte er tirsdag ved Brekke.  Eneste advarsel er at det går i et sinnsykt tempo, både oppover og nedover. Men det er flere puljer å velge mellom.

Ellers regner med at alle mann fikk mail fra Øystein, og er inspirert til å bli med på treningsturen den 9 august for gjennomkjøring. av Øyern rundt løypa.

Dere får ha en fortsatt god sommer, og hive dere på sykkelen så raskt som mulig slik at vi kan slå noen rekorder igjen : )

Ps. håper alle mann betalte Per Ch, for utgiftene vi hadde under TR-OSL.

PS:PS - Geir E,  visste ikke at du syklet i skogen !

Kenneth

Espen Unaass bilde

Da er man påmeldt Øyern Rundt. Flere fra 18timern som har planer om å starte?

morten nordals bilde

heisann! martin o og jeg fra rye 18 tror vi stiller, med et lite forbehold, etteranmelder oss. mulig vi sykler gjennom løypa en dag i slutten av arb uka. flere fra rye 18 som stiller til start??

morten nordal

Kenneth Antonsens bilde

Hei Morten, Martin og Resten av gjengen.

Høres veldig bra ut at dere stiller. Vi var igår søndag 3 mann fra 18, som prøve syklet runden.  Sammen med en mixet gjeng fra 17 og andre lag hadde vi en glimrende tur ( selv om det var regn) rundt øyern.  Øystein B, Tom Fredrik, Espen U står oppført i listene, her er det bare å melde seg på.

Det kommer til å bli en flott tur til helgen, ( uavhengig av vær) løypa går til Fetsund, over til Trøgstad og derfra over til Askim, for så å brekke over til Solbergfoss og derfra straka vegen over til Lørenskog og mållinjen. 

Ellers har jeg følgende erfaringer etter befaring igår.

Starten er på Rælingen, derfra kjører vi pacecar helt til Fetsund.

Hvor vi slippes opp bakkene, ta i alt dere kan for å henge med feltet. Midt i bakken etter broen, og rundkjøringen på Fetsund brekker vi over mot Trøgstad. Henger vi med opp bakken, og får klort oss fast sitter vi helt sikkert  med helt over til Trøgstad ( det er mer eller mindre flatt hele veien fra trøgstad)

Trøgstad - Solbergfoss

Når vi entere Trøgstad, tar vi av mot Askim. Etter ca 3 km, går veien ned i en litt kjiip s-sving del, og fortsetter opp en litt bakken.  Etter selve bakken, stiger terrenget ett godt stykke. Dette blir ganske hardt, finn ett godt hjul, og kjørt smart. La de sterke gutta dra oss over denne : ) Ser det er flere fra Ekpressen som skal være med så de får hjelpe oss. 

Solbergfoss: Viktig del for å få en super tid...... studer nøye.

Når vi kommer ned til kraftverket og over dens litt klønete bro, blir vi møtt av en skikkelig fæl bakke. Her blir det garantert rykking fra gutta. Her må vi virkelig gå i kjellern. Denne kneika er ca 700 meter lang, og helt overkommelig. Tar man i alt man har over denne, går terrenget nedover ett godt stykke.

Spydeberg - Lørenskog:

 Når vi etter litt kommer inn i Spydeberg er vi på kjent terreng. Her går veien over til lysern, og ned en bratt bakke, hardt til høyre og strake vegen over til enebakk og derfra i ca 3 mil til Lørenskog. Nå er det bare å spise gel, og henge seg på.  Mer eller mindre hjemme. og vi kan kjempe om seieren. Ligg på halen, og ta rotta på gutta opp den siste bratte bakke før målstreken ved mål.

*Oppsummert:

Vel kanskje vi ikke har særlig sjanse på å vinne, men vi kan helt sikkert få oss en veldig god tid.  Og henger vi med til bakkene ved Solbergfoss. Så skal vi være meget god fornøyd. 

Oppfordrer alle mann til også å delta på Oslo Sykkelfestival, i starten av september. Flott løype, i Oslo, masse folk, fin runde og en flott avsluttning på sesongen.

Kjør hårdt og meld dere på !

 

Espen Unaass bilde

Traff i helgen en som mente at asfalt kvaliteten på Øyern rundt var skummelt dårlig. Han droppet av den grunn å delta Hva er deres erfaring av asfalten? Bare sprekker og faenskap?

Kenneth Antonsens bilde

Hei Espen

Det var ett lite stykke som var ganske dårlig. Ingen huller, men litt uvjevn asfalt som rister endel. Men dette var kun i få km. Han karen som dropper hele rittet av den grunnen. Kan ikke få syklet særlig mye i Norge. Vi sees på start.

Kenneth

Espen Unaass bilde

Nå forteller YR at det er meldt knallvær! (for et par dager siden satset de på 10mm regn i løpet av rittet) men nå er det bare sol å se!

Tror dette blir knallbra!

 

morten nordals bilde

martin stiller ikke pga jobb, jeg er også tvilsom, men kanskje.. uansett lykke til gutta  :D

morten nordal

Øystein Bråtens bilde

Da har influensaen brutt ut i skrotten min, det er vel sannsynlighet for at det er den mye omtalte jeg har fått.... Kjip måte å runde av sesongen på, er sykt klar for revansjer neste år..

Lykke til dere som kjører Øyeren i morra!