Du er her

Oppsumering av Vårsesongen 2010 litt forsinket!

Glenn JohansenDa var vårsesongen over for min del med sesongdebut med Stjernetråkken. Videre var det Vårsprinten, Enebakk rundt og satsningsrittene Megamila og Nesmila. 
 

Vårsesongen har vært over all forventning. Var jo veldig spent på hvordan høyrebeinet var etter Akilles- operasjonen. Det tar ca 6mnd for en funksjonsfrisk å bli sånn nogelunde 100% etter en slik operasjon. I mitt tilfelle pga mitt handikap tar det ca 12mnd J 

 
 

Begynte med Stjernetråkken i pulje 1 - vanvitig nervøs - veldig lenge siden jeg sto på start i et ritt, ekstremt kult, veldig godt vær, fin fin løype.  Slapp feltet tidlig - gjorde en meget bra jobb i gruppa jeg kom i, helt ok  dag. Lærdom: ikke begynn sist i feltet fra start ! 
 

Første reelle test på formen: Vårsprinten 20km tempo VC

Med lånt tempohjelm av Tor Myrseth - tusen takk :-)

Og med Race-ready-sykkel fra spinn Storo samt lånte hjul.

Mitt første VC ritt og i sludd og hagl (som ikke denne karen var nervøs nok fra før)

Etter å ha parkert bilen på stikkveien, gikk jeg bort til sekretariatet for lån av tidsbrikke og utlevering av start nr. (Fikk hjelp av sekretariatet med feste av startnummer - tusen takk for hjelpen.)

Mitt første VC ritt. For en positiv opplevelse!! (De som hadde parkert ved siden av meg hjalp meg med å få riktig lufttrykk, veldig bra gutter - tusen takk.) 
Mitt inntrykk av traséen er at det var en del skår i asfalten og med redusert sikt pga været, var det tidvis litt skummelt. Synes jeg klarte arbeidsoppgavene bra, så for min egen del er det bare å bygge videre:-) 
En kjempeflott dag med mye moro og en fin fin tid . Nå gleder jeg meg til neste ritt!
 
 

Enebakk rundt  oppsummering = vått. 
 

Megamila første satsningsritt for meg i år for å sette en tid og jobbe mot for neste år. 
 

Kjøleskapstempratur på  Harestua - vi prater 2-4grader . 
 

Ektrem god service av Spinn Storo med  noen  endringer  på temposykkelen min c777 Vipera, samt at mekanikeren har gjort den race-ready. Jeg har også fått låne noen superkule hjul: FLOW 90mm. Hvis de er like rå som de ser ut, så kommer dette til å gå sykt fort J.

Nettleseren er kanskje ikke i stand til å vise dette bildet.  
 
 

Espen  kom å hentet meg og i bilen var det meget god stemning på vei til Harestua. Selvfølgelig AC/DC i cd-spiller`n. Vi fikk parkert bilen på Harestua skole i god tid før start og gikk bort og  hentet start nr. 
 

Synes arrangøren  har gjort en bra jobb: Mye folk i løypa gjorde at jeg følte meg sikker hele veien. Løypa er relativ flat. Noen små dumper man måtte over  ved start og mål. Ved Harestua skole bra asfalt til Harestua kafe,  deretter oljegrus. Det var ok - det rister en del, men men, Vending rett før Stryken stasjon. 
 

Da var vi i gang igjenJ 
 

Nesmila  
 

Værgudene var på min side i dag, nå kommer sommer`n,

Med litt fomling med nytt sykkelstativ (måtte bare få med avslutninga på giroen) hadde jeg knapt med tid. God stemning i bilen med Iron Maiden  i stereoen.  Fikk kjørt igjennom trasen til parkeringen og henting av start nr ble gjort i en fei. Fikk varmet godt opp. Hadde hørt at løypa skulle være rask. Nok en gang synes jeg arrangøren gjorde en super jobb. Løypa var rett frem, litt stigning  rundt 2 til 3km - litt psykisk for farta ble ikke høy -  men så flatet det ut samt at du så vanvittig langt frem. Det synes jeg var utfordrende - man må jobbe med seg selv. Vendingen gikk dårlig som vanlig .Må ut av pedalen og nedi med beinet ,så var det full gass tilbake, det endte med ny pers J

Etter å ha kjørt seg ned og pakket bilen begynte det å regne. En perfekt dagJ 
 

Tidene blir bare bedre og bedre, til min overraskelse, så gode at døra til landslaget er bitte  litt på gløtt allerede i år. 
 

Hadde fått tilbud om et WC løp i Spania i juni, hvis jeg holdt vårformen, men dessverre hadde påmeldingsfristen gått ut. Men jeg synes jo det er kult og bare få tilbud.

Så nå har min eminente trener Roar  satt opp et treningsprogram som skal få meg i god form til høstsesongen,  
 

Jeg er jo ikke  i et team og hadde ikke klart dette uten hjelp fra en rekke folk. Vil først og fremst trekke frem den flotte støtten jeg har fått av klubben samt alle de positive tilbakemeldingene fra folk i klubben. Ble med 14t på en rolig tur her for litt siden (vanskelig valg da jeg fikk tilbud av flere lagJ)  For en positiv gjeng sier bare jeg.

Vil også takke  Spinn Storo som har hjulpet meg veldig. Må si de strekker seg langt for å hjelpe og det er alltid moro å ta turen ned i sjappa ,veldig bra service J 
 

Sykkel hilsen Glenn 
 

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Martin Olafsens bilde

Trå på!

Hilsen Martin, Rye 16

Tusen takk Martin, og lykke til på 16timern:-)

Hilsen Glenn

Jon-Ivar Lunds bilde

 Hei Glenn,

 

Vi kom sammen i mål på Stjernetråkken. Du stiller vel i pulje 1 neste år også?

 

Lykke til videre.

Linux Registered User # 195305

Det stemmer Jon-Ivar, takk for bra samarbeid og lykke til vidre i sesongen.

Vi får se blir nok noen endringer til neste år men synes det var et spenende ritt å være med på

Hilsen Glenn