Du er her

Da kjører vi Mjøsa Rundt

Per Christian Dæhlins bilde
Forum: 

Hei,

Værmeldingen for søndag har blitt veldig mye bedre i løpet av natten. Regnet er utsatt så vi kjører Mjøsa Rundt også i år :-))  Det er 28 mann på listen vår som skal kjøre. I tillegg kommer det 5-6 mann fra Nittedal, så vi får et solid lag. Jeg har bedt om at vi får starte i puljen kl. 08.55, men det er ikke endelig avklart. Jeg legger ut melding på forumet når startpuljen er avklart.

Link til påmelding: https://www.deltager.no/participant/arrangement.aspx?id=11673
Meld dere gjerne på via denne linken. Pass på at dere skriver rett klubb (Sportsklubben Rye) og «Skal starte med Rye 18» i kommentarfeltet så blir vi alle plassert i samme pulje. Jeg har også sendt en liste til arrangøren over hvem som skal delta fra oss slik at hvis du ønsker så kan de som har neldt fra til meg om at de skal være med ta med deg kontanter og betale startkontingenten (kr 500 + evt kr 200 for engangslisens) når du henter startnummeret. Men bruk helst linken over. Det er enklere for arrangøren og du slipper å dra med deg kontanter.

Link til arrangør:
http://idrett.speaker.no/organisation.asp?WCI=wiKlubbKassaNews&WCU=871653&CatId=89315

Du må møte opp på Feiring og være klar, dvs. i Ryebunad, med startnummer, innsmurt med solkrem, på sykkelen, med hjelm på hodet etc. etc. :-) minst 1 time før start. Vi trenger litt tid der oppe for å planlegge rittet og varme opp. På Randsfjorden hadde vi ikke tid nok før start. Gule Sider estimerer 1t10min fra Ullevål Stadion. Jeg antar vi starter kl. 08.55, så du må være klar før 08.00. Det betyr at du må kjøre fra byen senest 06.30.
Vi møtes på hjørnet av skolebygningen. Se link: http://www.gulesider.no/Feiring skole/

Vi kjører med to kjeder, evt med en liten halelås. Dvs. samme opplegg som på Randsfjorden Rundt. Jeg regner med at vi har en følgebil, men Lars Christian er nå sjef for dette. Det er fire matstasjoner. Vi planlegger å stanse på to av dem, dvs. i Lillehammer og på Tangen. De kommer etter ca 90 og 180 km. Det blir korte stopp på maks. 5 minutter. Vi fyller flasker og spiser litt/tar med mat.

 

Rittet er på 235 km. Jeg regner med at vi kjører på ca 7 timer. Det er et snitt på ca. 33,5 km/t. Det bør vi holde selv om Mjøsa Rundt er 85 km lengre enn Randsfjorden Rundt.

Da er det bare å gjøre de siste forbredelser og glede seg.

 

per chr.

Per Christian Dæhlins bilde

Heisann,

der datt følgebilopplegget vårt litt sammen. Vi har nå bare en sjåfør til følgebilen til Mjøsa Rundt, men vi mangler hjelpemann! Så kjenner du en som kan være med i følgebilen på Mjøsa så ring meg med en gang.

Per Chr 98 88 17 88.

Vi tar gjerne en bil også, men vi kan bruke bilen min eller bilen til Geir.

Vi har ett hjulsett Shimano 10 delt (mitt) og ett forhjul Erlends, samt Campa 10 delt og Campa 11-delt. Ta gjerne med ekstra bakhjul med Shimano 10-delt (vi kan godt ha med 3 av disse) og Shimano 9-delt hvis du trenger det.

 

per chr.

Per Christian Dæhlins bilde

Da har vi sjekket med Horten SK som har startgruppen kl. 08.55. Det er greit for dem at vi starter bak dem. De er rundt 15 mann på et 14/15 timers lag så vi sørger for at de får stå fremst i startgaten.

 

per chr.

Per Christian Dæhlins bilde

Ta høyde for at det er omkjøring ved Eidsvoll

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=544385