Du er her

Ny klubbavtale med Spinn Majorstua for 2013

Vi er nå blitt enig med Spinn Majorstua om en ny klubbavtale for 2013. Denne dekker de behov klubben har, og innbefatter også klessalg av Ryetøy. Informasjon om når bestilt kleskolleksjon er på plass vil komme på nyåret.

Som en god start på dette samarbeidet vil Spinn Majorstua invitere til en klubbkveld for oss i første halvdel av januar, med ekstra gode tilbud.

Angående kjøp av sykler så må de som ønsker 2013 modeller levert før rittsesongen starter raskt ta kontakt med Spinn Majorstua. 2012 modellene som inngår i avtalen er lagervare.

Vi oppfordrer ledere av grupper og lag og ta kontakt med Spinn Majorstua v/Espen Renshusløkken for å avtale prioriterte tidspunkter for service i forhold til viktige ritt, samt komme med eventuelle forespørsler om felles innkjøp av alt fra sykkeldeler til bekledning for å få ekstra gode tilbud på kvantumsuttak.

Vi ser frem til et godt samarbeid med Spinn Majorstua.

Vegard Henriksen
Nestleder SK Rye

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Erik Øystein Johansens bilde

Det vil igjennom sesongen være mulig å kjøpe dekk fra Vredestein til fordelaktige priser.

Vi tilbyr: 2stk Vredestein fortezza tricomp landevei til 699.- ink 2 slanger.
                2stk Vredestein fortezza tricomp pro( pariser) til 999.-
                2 stk Vredestein T-lope superlight inkl 2 slanger til 699.-
 
Videre vil det kunne tilbys en generell rabatt på 20% på varer i butikken av veil. priser.
Noen produkter er unntatt for rabatt, her gjelder netto priser.
 
Forhåndsbestilling av sykler:
For 2013 sesongen vil Spinn kunne tilby Sykler a 2013 modell til fordelaktige prise Det foreligger en liste over aktuelle sykler samt priser på disse
Depositum ved bestilling er kr 2000-, resten ved henting av sykkel.
Videre vil det være mulig å bestille 2012 modeller til svært gunstige priser. Sykler som er tilgjenglige pr dags dato, disse vil kunne leveres fortløpende ved bestilling.
 
Handlekvelder:
Spinn Sykkelshop vil invitere til 3 handlekvelder  med ekstra gode priser. Kveldene planlegges sammen med Sk Rye og publiseres på SK Rye sine hjemmesider, og er åpen for alle medlemmer av SK Rye.
 
De ulike lagene i SK Rye:
Det er mange ulike behov for utstyr i de ulike lagene i SK Rye. Det vil derfor være mest hensiktmessig at de ulike lags ledere kontakter Spinn for priser på utstyr det enkelte lag har behov for.  Dette kan for eksempel være: hjul, hjelm sko trekk etc. Spinn vil da kunne utarbeide priser på dette til de ulike lagene.
 
Service på verksted:
Det vil være mulighet til å få  prioritert service på sykkelen hos Spinn. Det vil da kunne gjøres på følgende måte: Når terminliste foreligger er det viktig at de ulike lagene finner ut hvilke ritt som er viktig for dem. Lagleder tar kontakt med Spinn innen 15 feb. 2013. Da vil Spinn kunne sette av dager i samarbeid med de ulike lagledere, slik at syklene til medlemmene vil være klare til viktige ritt. Dette må gjøres i god tid slik at man kan unngå misforståelser. Priser på arbeid gis det ikke rabatt på.
 
Erik Øystein Johansens bilde

Se Spinn sitt tilbud på sykler:

2012-modeller finner du her.

2013-modeller må forhåndsbestilles etter gjeldende regler, spør i butikken. Tilbudet finner du her.