Du er her

Rye Expressen mot DSSP i 2009

Bjørn Saksbergs bilde

Foto Lars Kristian Strøm RusånesRessursgruppa og kapteinsteamet i Sk Rye Expresslaget (Rye XP), har de seneste dagene registrert medieoppslag og enkelte forumdiskusjoner angående satsningen mot DSSP i 2009. I den sammenheng ønsker vi å komme med litt informasjon om våre planer framover.

 Etter en knallsterk sesong i 2008 er vi på vei inn i en ny sesong og vi registrerer at det igjen blir sterk konkurranse i DSSP. Dette er noe vi ønsker velkommen og ser fram mot.

Rye XP er et klubblag sammensatt av motiverte og godt trente mosjonister. Det er naturlige variasjoner i prestasjonsnivå, men først og fremst en enorm vilje til å arbeide for laget og et godt miljø.
Laget har de seneste årene hatt stor suksess med sitt konsept basert på solid samkjøring og ikke minst sterk lagfølelse. Dette er noe vi opplever er unikt i Rye XP og det gjør at alle ryttere er innstilt på å yte sitt ytterste for at laget skal prestere optimalt. Og etter målgang er alle like delaktige i seieren! Dette er prinsipper som både gir sportslig suksess og en sterk, stabil kjerne av ryttere fra år til år.

Rye XP har også i 2009 en meget sterk stall av ryttere, inkludert interne nyrekrutteringer, ryttere som har meldt overgang fra andre klubber og ikke minst den harde kjerne fra tidligere år. Som tidligere år har vi en utskiftning på ca 30 % av ryttere i laget fra år til år, men med tilvekst stiller vi med et meget sterkt og motivert lag når sesongen starter. Som tidligere år har vi også nå gjort enkelt nye grep når det gjelder trening, utstyr og støtteapparat.

Rye XP har, som tidligere år, også et nært samarbeid med Rye NC som består i felles treninger, samt at enkelte ryttere også kommer til å kjøre satsningsrittene med Rye XP.

Et konkurrerende lag satt sammen av håndplukkede ryttere, flere av disse idrettsutøvere på heltid, vil selvsagt være favoritter, men vårt mål er uendret: Vi vil stille med tidenes sterkeste versjon av Rye XP til start i Trondheim.

Rye XP ønsker alle en riktig god sesong!

Mvh,
Ressursgruppen & Kapteinsteam Rye XP

 

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese