Du er her

Bloggen til Bjørn Saksberg

Bjørn Saksbergs bilde

Hurdalsjøen rundt 6.juni 2010

En del av Rye XP sine ryttere deltok i hurdalsjøen rundt. Resultater finne her. Våres kapteiner tok en 3. og 4.plass i M30-39. To stykker stakk avgårde rett etter start. Det ble uorganisert kjøring bak slik at de holdt helt inn. Den som kanskje imponerte mest var Per Arvid Gimre i M20. Han passerte nummer 2 i åpen klasse over Minnåsen, foran f.eks Ingar Stokstad i Team Joker Bianchi.
 

Bjørn Saksbergs bilde

Treningstur til Gaustadtoppen lørdag 5.juni 2010

En liten ekslusive gjeng av Rye XP tok den tradisjonelle turen Kongsbergturen. I strålende vær ble Gaustadtoppen forsert. Det var nesten vindstille på toppen så sykling i kort - kort var ingen problem. Turen på 217km må vel kategoriseres som årets fineste tur.

Bjørn Saksbergs bilde

Ceresrittet 2009

Sturla Rusånes

Sturla Rusånes tok en suveren serier i M50-54. Sturla var først inn i den siste bakken å deretter var det ingen som kunne true han.

 

Erik Nilsen kom høyt opp i M40-44 (står som DNF på foreløpige resultatlister) men jeg så selv at han var langt fremme. Terje Strøm ble nr. 14 i denne klassen.  Rune Holden måtte dessverre i bakken underveis og mistet dermed hovedfeltet.

Bjørn Saksbergs bilde

Treningsturer XP 2009

Her følger en logg over treningsturer jeg har hatt sammen med XP i 2009.

http://www.runsaturday.com/RunSaturday/TabId/63/Default.aspx?StartDate=1...

Bjørn Saksbergs bilde

Rye Expressen mot DSSP i 2009

Foto Lars Kristian Strøm RusånesRessursgruppa og kapteinsteamet i Sk Rye Expresslaget (Rye XP), har de seneste dagene registrert medieoppslag og enkelte forumdiskusjoner angående satsningen mot DSSP i 2009. I den sammenheng ønsker vi å komme med litt informasjon om våre planer framover.