Du er her

Info om ER i morgen 1. mai

Anders Åsbergs bilde
Forum: 

 

Kjære 15-timere!

Ut fra påmeldingslinken skla nedenforstående ryttere sykle på 15t laget. Vi starter med 16 mann i rulla. Husk imidlertid 1 mann ut - 1 mann inn (den som kommer inn kommer inn ETTER den Anders varsler). Etter Rælingen fyller vi på med 4 mann til (1 og 1) og målet er at vi klarer å kjøre med 20 mann i rulla derfra og til mål på 2.03! Starten vil være tøff, så det er viktig at vi får rulla til å gå så mykt som mulig og at de på halen er alerte og henger med best mulig og med minst mulig ”trekkspill”.
ER er det første av 4 treningsritt så det er viktigst at du bidrar på best mulig måte for å hjelpe laget da dette gir deg mye verdifull erfaring med kjøring i lag i stor fart.

Klær: Alle skal stille i Ryebunad. Hvis du ikke har klart å skaffe det enn MÅ du låne genser av noen. Bruk i så fall neutrale svarte bukser, knær og løse ermer. Alt blafrende skal under Rye-drakta.
Hjelm: Alle MÅ ha navn på begge sider bak på hjelmen. Hvis Anders ikke ser navnet så kommer du ikke inn i rulla!
God asfalt: Det er alles ansvar å finne god asfalt til begge linjene, ikke slurv med dette det er både en sikkerhetsrisiko og stjeler tid!

Vi følger trafikkreglene underveis. Ingen kutting av rundkjøringer og kryss eller feil side av refuger!
Rullekjøring: Ta hjulet ved overgang bak – si tydelig ifra til sistemann – ikke for stor fartsforskjell mellom rekkene – TENK PÅ KAMERATEN FORAN OG BAK!
Mat: 1 bar eller en gel bør holde
Drikke: 1 flaske er normalt nok (Ved sol og varmt vær kan du vurdere to..)
Ryggsekk: Det er ikke lov å bruke ryggsekk!
Telefon/iPod: Det er heller ikke lov under ritt!
God sykkel: Se Håvars innlegg om sykkelunderhold! Sørg for sykkel i god stand – SIKKERHET for alle!
Hjulbil/reservehjul: Vi får følgebil/hjulbil som avtalt (se eget innlegg her på forumet som også forklarer bruken av følgebilen).

Oppmøte: ved start 08:50. Still opp som vist under! Gi god plass til XP!

Noen av dere som skal være med har ikke betalt egenandelen på 750:- til 15t-kontoen. Det forutsettes at alle som starter med oss har betalt før 1/5!

Det vil bli kjørt tøft fra start, så varm opp meget godt alle sammen og ha klær og skor i orden i god tid før start. Anders styrer halen!

Startoppstilling i rulla:

Frank
Ole A
Torkjell
Per
Jürgen
Håvar
Andreas
Arne
Morten K
Fred
Geir
Jan Erik
Jan Henrik
Per Gunnar
Ivan
Nils Jørgen
 
Halen:

Anders
Rune
Axel
Tarjei
Lars
Ketil T.
Ketil R.
Johan
Odd Oskar
Jon V
Stein B
Knut M.
 Mvh. Anders og Frank
 

Hei

Ville med dette bare gratulere alle som var med i dag med et fantastisk ritt. En stor takk til Anders som gjør en fantastisk jobb i kjedelåsen og til Erik som er så snill å kjører service for oss. Tror heldigvis ikke det var for mange punkteringer eller uhell underveis. Utrolig gjøy å få være med å bidra for et så bra lag. Kjempe stas å få kjenne syra opp til øra igjen.

Mvh

Andreas

Andreas Hildeng

 Jeg vil gjerne si tusen takkk for alle oppmuntrende ord underveis! Det varmet godt på en tung dag... Fyttikatta som det gikk !!! 

Jon

Jon