Du er her

Trening søndag 3. mai

Per Christian Dæhlins bilde
Forum: 

Vi var satt opp med 150 km. Dette er økt litt og vi blir nok borte nærmere godt over 5 timer inkl. stopp. Vi planlegger en tur rundt Hurdalssjøen eller fra Roa over til Maura. Vi får se hva det blir. Det er forløpig meldt om overskyet og lite vind så vi bør få en fin tur.

per chr

Per Christian Dæhlins bilde

Den 3. mai 2009 16:57 skrev Bottel Skøyen (Nittedal CK) følgende:

Hei

Etter oppfordring fra vår nestor, Iversen, sender jeg ut et kort resyme fra dagens trening.

Fra Gjelleråsen, rundt Hurdalssjøen og til Minnesund brukte den første gruppa 2.42 på 8 mil, snittfart på snaue 30 kmt. Stort sett jevn og grei kjøring uten stopp, men med noe variasjon i hastigheten.

Fra Minnesund til Gjelleråsen, med ny gruppe og mye gult: 62 km på 2.03, snitt ca 31, inkludert en kort ”peptalk”. Her var det mange luker i rulla, tidvis veldig store svingninger i hastigheten, men det gikk fort. Kort sagt så har fortsatt en del å lære før vi kjører godt sammen. Som Per Rune sa: vi kjørte som et  ”16 timers” lag, litt fort  altså. Viktige fokus er: Hold hjulet foran og ikke øk farten i front.

Kalenderen fremover er full av ritt, sykkelskole m.m., så det blir nok ei stund til vi alle kan delta felles på Ryetrening igjen. Men etter å ha vært med på ei torsdagstrening fra Kjeller, så vil jeg absolutt anbefale det. Sjekk treningstidene på aktivitetskalenderen for rye 18: http://medlem.skrye.no/index.php?side=tretema_vis&id=8

Per Christian Dæhlins bilde

Takk for oppsumeringen. Det gjenstår en del, men jeg syns vi begynner å få til noe. Kjedet glir veldig greit til å være så tidlig i sesongen. Det var lite luker oppover, men det er ikke så rart at det kom noe på vei ned igjen når dere var så mange. Vi hadde en grei tur inn med 8 mann i kjedet.

Fremover vil vi legge større vekt på ting som å kjøre smalere og få folk ned i bukken i front.

Hyggelig om noen av dere fra Nittedal dere dukker opp på torsdagene. Normalt så kjører vi to tempodrag i løpet av runden. Litt flaut hvis det bare blir gult i front, men det får vi vel ta :-)

mvh
per chr

Kenneth Antonsens bilde

Jeg satt i rulla med gutta fra Nittedal hjem idag. De er sterke karer det skal de ha. Som Nittdal karen skrev gikk det raskt unna. Min opplevelse er at vi har en tendens til å spurte opp for å tette luken, spesielt når  det nærmer seg front Dette medfører selvfølgelig at farten stiger veldig i høyrerulla, og vi opplever kenguru kjøring med km økning +/-10 km, i samme terreng på kort tid.  Husker vi på å kjøre jevnt, og tar hensyn til gutta bak i rulla blir det veldig bra med en gang. Kan også være en fordel om vi snakker til hverandre, spesielt når vi er i front da dette er posisjonen for å sette fart.  En annen ting jeg gjerne vil minne alle mann om, er å huske å gi beskjeder videre, begge veier i rulla.  JFR veivisninger etc, vi kjører raskt unna, og muse stemmer høres ikke av mannen foran. Skrik ut flere ganger, helt til du hører mannen foran bære beskjeden videre, så slipper vi å bomme på veivalg osv. Ellers synes jeg det har vært et par sinnsykt bra dager på sykkelsete, med Enebakk rundt hvor den siste timen gikk i 36,7 km i snitt. Jeg logget 73,1 km ned bakken ved skullerud og sluttid på 2.21 lover godt for resten av året.  Takk for turene alle mann !