Du er her

Enebakk Rundt på 2:21

Per Christian Dæhlins bilde
Forum: 

Veldig bra kjøring på Enebakk Rundt i dag. Vi knuste fjorårsresultatet med 8 minutter. Og det er mye på en så kort runde. Vi er på nivå til Rye 17 den gangen Rye 17 var et 17-timers lag. Så da er vi der vi skal være. På vei mot Trondheim-Oslo på under 18 timer.

 

Vi manglet litt struktur den første halvtimen, men det gikk til gjengjeld fort. Snittet etter 30 minutter var 33,7 km/t. Det er bra med dårlig asfalt, mye småbakker og kryss. Farten gikk så litt ned, men et var velig fin flyt og vi kom greit forbi Marikollen og kunne dra på litt nedover mot Enebakk. (Håper vi ikke mistet noen i den runden hvor teten vår begynte å kjøre forbi et lite lag, mens det kom en annen gjeng forbi på yttersiden av oss. Hvor mange var i vi bredden der? Og hva drev den siste gruppen med? Vi kjørte jo forbi dem igjen et par km senere.) Litt ustrukturerte var vi også i bakken rett før Marikollen hvor Marius Heier sto og tok bilder. http://picasaweb.google.no/mariusrheier/EnebakkRundt1Mai2009Del2?authkey... Men vi skal ha at på noen av bildene er de to rekkene ganske tydelige :-)

 

Farten var på vei opp igjen når vi rundet i Enebakk og så var det full trøkk inn. Forsiktig topping av laget. Og hu hvor det gikk. Vi kjørte fort inn i fjor, men årets var bedre. Mye bra trøkk i laget i år. Fint kjørt i bakkene inn mot mål. Bra kontrollert av Lars Christian.

 

Ellers var det behagelig å ligge som bakre kjede. Blått kjede var veldig flinke til å holde igjen over bakketopper og ta med seg farten inn i bakkene. Tydeligvis noen som hadde overskudd til også  å tenke på mannen som er bak :-)

 

Takk for en fin tur i strålende vårvær.

 

per chr.

PS2! I år hadde løypevaktene gjenoppstått på Enebakk Rundt. Nå er det bare å håpe de formerer seg ytterligere i løpet av det kommende året, men uansett: Velkommen tilbake!

Fin tur , i fint vært. Spesielt morro på de siste km hvor rulla gikk som den skulle, i høy fart. :) 

Blir spennende å se på hvordan vi gjør det på Mjøsa Rundt
Ellers så sees vi vel på søndag igjen.