Du er her

Terrenggruppa er i gang

Svein Hetlands bilde

Terrengruppa hadde sin første trening i går med teknisk trening ved Sognsvann. Det var fine og tørre forhold på stiene mellom Ullevålseter og Sognsvann. Det var ca. 10 ivrige syklister som ikke kunne vente lenger på å få startet sesongen.

 

Treninger fremover

Fra og med i dag så starter de offisielle treningene og de er nå lagt ut i aktivitetskalenderen. Treningen vil bli som følger:

 • Mandager kl 18:00: Teknisk trening på stier i Nordmarka. Vi starter normalt ved bommen ved Sognsvann dersom annet ikke er annonsert. Det vil bli delt opp i minst to grupper etter ferdighetsnivå. Første gruppe starter kl 18:00 med Roger og den andre som vil kjøre mer eller mindre sammenhengende ("Experss") uten lange pauser/venting starter 5-10 minutter over sammen med Tord.
   
 • Tirsdager kl 18:00: Rolig langtur på grusveier i Nordmarka. Oppmøte ved Brekkekrysset. Vær oppmerksom på at disse turene skal gå i rolig tempo. Traseen er Brekke - Movann - Ørfiske - Kikut - Hammeren - Brekke.
   
 • Onsdager kl 18:00: Teknisk trening på stier i Nordmarka. Oppmøte ved bommen ved Sognsvann. Dette er ikke en offisiell trening, men siden Barne- og Ungdomsgruppa også har trening denne dagen så er det noen aktive foreldre som vil sykle mens barna trener.
   
 • Torsdager kl 18:00: Intervalltrening. Oppmøte ved Brekkekrysset. Vi kjører bakkeintervaller på grus eller sti. Hver person kjører i sitt tempo, men det er viktig å prøve å moderere seg slik at man kommer omtrent like langt på alle dragene.
   
 • Lørdager kl 10:00: Langtur. Oppmøte ved Brekkekrysset. Lengde og trasé blir avtalt på stedet. Turen vil nok kombinere både asfalt/grus og stisykling.

Alle er velkomne. Møt opp.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Tord Bern Hansens bilde

Supert at terrenggruppa har kommet i gang. Vi er noen foreldre til barne- og ungdomsgruppa som blir med på treningene på mandager, og kanskje noen onsdager. Siden vi må få barna avgårde først, er vi ikke klare før 5-10 minutter over 18. Hyggelig om dere kan vente.

Onsdager trener vi bare de gangene det ikke er www.nissancup.no.

Svein Hetlands bilde

Hei,

Det var vel det jeg hadde i baktankene når jeg skrev at "Express" gruppa normalt ikke starter før 18::10 :-)
Med "Express" mener jeg dem som vil kjøre sammenhengende uten for mye venting. Det har vært et lite problem tidligere at det har blitt vedlig mye venting på de med best ferdigheter i terrenget, og da passer det veldig bra at de kan sykle sammen med dere :-)

Alle andre starter kl 18:00 sammen med Roger.

Tord Bern Hansens bilde

Se her

Pål Jostein Didriksens bilde

Hvor lenge bruker lørdagslangturene å vare?

Hei,

jeg er helt fersk i klubben, og kunne tenkt meg å begynne å trene med flere av dere frem mot ritt som arrangeres fremover. Blir det trening i morgen, og hvordan vil nivået være her?

Jeg har syklet endel, men er ingen racer på sti:)

 

Hilsen Even