Du er her

Treningen søndag 10. mai

Per Christian Dæhlins bilde
Forum: 

I dag kjørte vi Skjærvarunden feil vei. Dvs. Dal, Maura, Skjærva, Roa, Grua og ned Nittdal.

 

Turen startet litt vått, men det gikk over etter et par timer, og vi fikk en flott tur i solskinn og varme. Blandingen av regn, vei som tørker, litt oppover, sol og varme ned dalen ble som DSSP i miniatyr. Kjedet gled veldig bra. Lite luker og flott og gjevn kjøring. Veldig morsomt når kjedet sitter og vi får flyten vi hadde nedover Nittedal. Snittfarten i dag endte på 29,6 km/t.

 

Jeg var veldig fornøyd med kjøringen i dag. Flott jobbet av alle som var med!

Men vi var ikke så mange som vi pleier. Laget har bra fremgang i mai. Står du over treninger så bør du sørge for å erstatte disse på egen hånd så du ikke faller etter.

 

per chr.

Jeg er enig med Per Chr i at vi hadde en fin tur på søndag etter regnet ga seg. Turen  nedover Nittedalen gikk fort nok, men jeg hang på!

 Som nytt medlem i Rye sykkelklubb og fersking i dette gemet, synes jeg det er veldig motiverende og lærerikt å være med på Rye 18 laget. Veldig dyktige og tålmodige trenere (og hjelpetrenere) som gir av sin kunnskap og gir ferskinger troen på at det kan gå an å få til å kjøre DSSP! All honnør til dere!

Forøvrig synes jeg hele Rye 18 er en veldig trivelig gjeng, Håper jeg triller i mål i Oslo sammen med resten av laget etter vel gjennomført.

Hilsen en av gamlinga på laget.

Håkon Skougstad

Erlend Olsens bilde

Flott at du trives på laget Håkon. Jeg er sikker på at du triller i mål i Oslo sammen med laget 20. juni, og husk at for hver rye-trening man deltar på blir man et år yngre - minst!

 

Hilsen Erlend.