Du er her

Momenter til trening 23/5

Forum: 

Først og fremst vil jeg fremheve innsatsen til Rødt lag fra Grua å inn! Noen av momentene som gjorde dette til en supereffektiv rulle er at vi kjørte skikkelig tight, ingen rykket i front og vi hadde to perfekte rekker som gled nedover riksvei 4! Det er gøy når man ligger i 50km/t å hygger seg! -Etter å ha kjørt 12mil!

Videre vil jeg nevne dette med tilbakemeldinger. Jeg setter veldig pris på at dere gir tilbakemeldinger og korrigerer hverandre når dette trengs. -Og ikke minst initiativet! Gledlig å se initiativ blant gutta :o)

 

Husk til neste rulletrening på dette med å kjøre for kameraten bak deg, det er han vi alle kjører for!

 

Takk for en hyggelig tur!

 

/LaZerLars

Per Christian Dæhlins bilde

Ja, vi hadde en fin trening i dag. Fokus på kjedekjøring ga effekt etter at vi har slitt litt med luker og ufokusert kjøring. I dag var det tetting i front, veivalg og rette rekker som var stikkord. Veldig rolig første del og så raskere kjøring inn fra Grua.

 

Og så er det jo hyggelig at Rødt lag får sånn skryt av Lars Christian. Vi kjørte veldig bra fra Grua til Nittedal. Det var gøy. Og jeg er sikker på at dere på Blått lag kjørte bra, dere også, eller hva Lars Christian?

 

per chr.

Argh!

Jeg mente den andre rødfargen! Rødt er dødt! -Blått er rått!