Du er her

Følgebil fra Trondheim - oppdatert

Per Christian Dæhlins bilde
Forum: 

Vi har en følgebil (egentlig to ettersom Nittedal også stiller med en) fra Trondheim, men vi trenger en til.

 

Kjenner du noen som kan kjøre følgebil for oss så ta kontakt med meg.

 

Vi mangler fremdeles et par følgebilsjåfører + en bil fra Trondheim. Kjenner du noen som kan hjelpe oss så ta kontakt med en gang så skal du få mer info. Det arrangeres følgebilkurs i Trondheim så man lærer litt om hvordan man skal opptre og vi har også et lite møte i forkant så man vet hva som forventes og hva man skal gjøre.

Sjekk med venner, søsken, foreldre, ektefeller, barn etc. Det er en artig opplevelse å være med som følgebilsjåfør og det er flere som gjør dette år etter år.

Vi trenger også et par menn/kvinner til følgebil ved Mjøsa Rundt. Men Trondheim er viktigere :-)

Ring meg på 98 88 17 88 eller send meg en SMS hvis du lurer på noe.
 

mvh
per chr.
rye19@skrye.no

Per Christian Dæhlins bilde

Da har vi fått en mann til. Han kan mekke sykler og bytter hjul raskere enn de fleste. Og han stiller med bil. Bedre blir det ikke, men vi trenger fremdeles en mann eller to til. De trenger ikke kunne noe om sykler, men må kunne bidra på matstoppene.

 

Vi dekker utgiftene følgebilmannskapet har under turen. Dvs. reise til Trondheim, hotell og mat og utgifter til drivtsoff for bilene.

 

per chr.

Øystein Flennings bilde

Da er jeg hjemme igjen fra USA, og skal sjekke med min kone om hun kan stille. Hun har nevnt at det kunne være aktuelt tidligere, så det lar seg sikkert gjøre om hun ikke har vakt på sykehuset.

Øystein Flenning
Rye 18