Du er her

Rye 18 i Mjøsa Rundt

Per Christian Dæhlins bilde
Forum: 

Hei

Vi kjører samme opplegget som i fjor og har felles påmelding. Skal du være med så send meg en e-post. Jeg sender en liste til arrangøren og så betaler hver enkelt påmeldingsavgiften når vi henter startnummeret om morgenen. Vi kjører ikke Mjøsa Rundt hvis det regner.

 

Mer info: http://idrett.speaker.no/Downloads/53920/docs/Mj%C3%B8sa_Rundt_2009_inkl...

 

På Randsfjorden Rundt skal vi kjøre med et snitt på 33 km/t. Mjøsa Rundt er 70 km lengre så det kan gå litt roligere., men vi bør ha en sluttid helt ned mot 7 timer. På Mjlsa Rundt stopper vi to ganger. Første gangen på LIllehammer og så på Tangen på vei sydover igjen. Det gir oss omtrent samme distanse mellom stoppene som vi skal ha fra Trondheim.

Vi har følgebil, men ingen sjåfør. Vet du om noen som kan kjøre så send meg en e-post eller ring meg på 98 88 17 88.

mvh
per chr.

Har vi noe opplegg for transport ut til Minnesund?

Per Christian Dæhlins bilde

Det er ikke noe felles transport til noen av rittene vi skal delta i. Det var planer for Randsfjorden, men det ble skrinlagt fordi det var liten interesse hos de som ble spurt.

Legg en melding her hvis du trenger transport så er det vel noen som har plass i en bil.

 

mvh
per chr

Espen Unaass bilde

Været ser ikke strålende ut for helgen. Men det er heller ikke meldt mye nedbør. Hvordan ser vi på det?

Per Christian Dæhlins bilde

Vi er veldig usikre på om vi skal være med i Mjøsa Rundt. Vi er jo litt nazi på å ikke kjøre det rittet når det regner. Hvis du lurer på hvorfor så les denne rapporten. Sist det var regnvær under rittet, i 2006 tror jeg det var, så var det folk fra Rye som endte på sykehus og flere som ikke fikk kjørt DSSP.

Jeg er veldig fornøyd med det vi gjorde i Randsfjorden Rundt så jeg har ikke samme behovet for å kjøre Mjøsa Rundt som jeg hadde i fjor. Men Mjøsa er lengre så vi vil kjøre mye roligere og dermed være nærmere det tempo vi skal ha fra Trondheim. Så på den måten ville det ha vært veldig bra.

Nå venter vi trolig til torsdag før vi bestemmer oss. Og da blir det heller på den sikre siden enn å ta en sjanse. Hvis vi ikke kjører Mjøsa Rundt så blir det vanlig langtur med ekstra innlagt raskere tempo i 1-2 timer, men dette får dere besjed om på torsdag.

Uansett så må jeg ha en liste klar for å kunne sende til arrangøren på Mjøsa Rundt hvis vi bestemmer oss for å delta. Så hvis du ikke har gjort det må du sende meg en e-post hvis du kan delta. Jeg sender starlisten vår til arrangøren og så betaler du startkontingenten når du henter startnummer. Du vil også kunne etteranmelde deg der oppe, men det koster kr 200 ekstra å ikke stå på listen vår.

Da håper vi på godt vær :-)
per chr.

Erlend Olsens bilde

Det ser ut som været blir bra. nå er det i allefall meldt strålende vært og sol og ikke en eneste regndråpe på søndag i følge yr - så da regner jeg med det blir ritt på oss :) 

Espen Unaass bilde

O hei du.  Været har jo totalt snudd! Fra 8 grader og regn til 16 grader og sol.

Jeg kan si så mye som at om ikke laget stiller, så stiller jeg ;)

 

Hva er status? Stiller Rye18 på Mjøsa rundt???