Du er her

Randsfjorden Rundt 2009

Sten Enggravs bilde

Hadeland CK hadde lagt alt til rette for at syklister fra hele Østlandet skulle få en fin tur rundt Randsfjorden, værgudene viste seg også fra sin beste side, og vi fikk sol og varme rundt hele løypa.
Dette var ett flott gjennomført arrangement, noe som også gjenspeiles i deltagerantallet som var rekordhøyt i år. Over 100 Rye syklister hadde funnet veien fra Tigerstaden og opp til Brandbu.

Det var i hovedsak ryttere fra Rye15, Rye18 og Lille40 som representerte klubben, de startet i lagkonkurransen, men noen hadde også valgt åpen ekspresspulje.
Rye15 hadde store planer, i og med at storebror (les Expresslaget) var i Kristiansand. Det ble kjørt tøft ut helt fra starten, med mange kjøresterke og kjørevillige folk ble det fin flyt i rulla hele veien. I starten var det nesten kamp om å få plass i rulla, motivasjon og moralen var upåklagelig. Mot slutten var det mange som hadde gitt alt og vel så det, så da ble det noe hyppigere bytta av ryttere i rulla, men alle var sitt avsvar bevist og gjorde en strålende jobb. Rye15 kjørte inn til ny løyperekord og seier i lagkonkurransen, men det skulle vise seg at løyperekorden bare skulle holde en times tid, da kom åpen ekspresspulje inn til en ytterligere forbedring av løyperekorden. Rye15 vil også benytte anledningen til å takke støtteapparatet for bra service hele veien, alle fikk det de trengte av både mat og drikke.
Lille40 stilte også mannsterke opp og fikk bevist at også de er i rute til Lillehammer-Oslo. Rye18 fikk nok heller ikke med seg den flotte naturen, de lå nok i bukken mesteparten av turen, og fikk lønn for strevet etter å ha kjørt bra hele veien. Beste Rye rytter ble Lennart Kyllesø på tiden 3:35 som startet i åpen ekspresspulje.

 

Offesiell resultatliste trykk her:

Resultater, utdrag.
Åpen ekspress: 3:31
Rye15: 3:39
Lille40: 3:54
Rye18: 4:19
 

Relaterte artikler: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese