Du er her

Utforgruppa drar igang

Ventetiden har blitt lang, men snøen lå lenge i Grefsenkollen (Oslo Skisenter) og de vil åpne for fullt først nå til helgen. Dermed er tiden inne for å starte opp gruppen. Vi håper naturligvis at flest mulig vil forsøke denne aktiviteten, som er ny i Sk Rye.
 

Sted: Grefsenkollen. Tid: Tirsdag 9. juni, kl. 1800 (tenker vi holder på i to timer, men kan holde på til stengetid kl. 2100)
 
I utgangspunktet hadde vi tenkt å møtes annenhver tirsdag, men dersom det er interesse kan vi møtes hver uke. For de som løser sesongkort er det jo et poeng å bruke det mest mulig.
 
I Grefsenkollen finnes det løyper for alle nivåer, så man finner utfordringer som passer eget nivå, samtidig som man kan utfordre litt. Først og fremst skal vi ha det gøy sammen på sykkel.
 
Hva kreves og hvilke kostnader er involvert?
 
Det er jo en viss risiko involvert, så vi legger stor vekt på sikkerhet. Følgende sikkerhetsutstyr må hver enkelt ha for å tillates å delta:
Helhjelm, ryggplate, kne- og leggbeskyttere og hansker. Det er også vanlig å ha rustning med skulder- og albuebeskyttere. Sykkel som tåler tøff påkjenning er også nødvendig.
 
Dagskort kr. 150,-
Sesongkort kr. 1500,-
Festenaordning mellom heis og sykkel kr 100,- (leie pr. gang) 400,- (kjøpe egen).
Key card kr. 50,- (kan bruke samme som i alpint, såfremt det er samme system)
 
Link til Grefsenkollen http://www.oslo-skisenter.no/default.asp?uid=1&CID=1
 
 
Har du spørsmål tar du kontakt
Det ville være fint å få tilbakemelding fra de som har tenkt å komme.
 
 
Med vennlig hilsen
Erik Sandell
Oppmann utforgruppa
sandell.erik@gmail.com
90893950

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese