Du er her

Bloggen til Erik Sandell

Høstmøte i barne- og ungdomsgruppa, sykkel

Sykkelgruppen for barn og ungdom i SK Rye ønsker medlemmer og foresatte velkommen til hyggelig sammenkomst for å avslutte en fin sesong.

Tirsdag 30. oktober kl. 18.00

Sted: Nortura, Lørenveien 35 0488 Oslo.
(Veibeskrivelse: Kjør Ring 3, ta av mellom Sinsen og Økern på rampe merket Løren. Kjør nedover Sinsenveien mot sentrum, og sving til venstre inn i Lørenveien. Sving ned på innkjøring til høyre med en gang du kommer inn i Lørenveien. Parker på plassen bak Nortura-bygget. Inngang gjennom garasjeanlegget på baksiden).

Sterk Rye innsats under utfor NM/UM i Bodø

Hele 15 utøvere fra Rye tok sist helg turen helt til Bodø for å delta i NM i utforsykling.

Værvarslet lovet masse nedbør (46mm lørdag og 25mm søndag) så det var en lettere skeptisk gjeng som foretok løypebefaringen fredag ettermiddag.Heldigvis ble været ganske bra med kun mindre nedbør, men dertil mere vind. Løypa startet på Keiservarden som ligger på snaufjellet rett utenfor Bodø sentrum og her blåste vinden meget friskt.

Trening og dugnad 5. juni

Vi møtes som vanlig i Frognerseteren 1730. Roy tar treningen og deler inn i grupper som forrige tirsdag. Dugnad for de foreldre som har lyst. Har behov for motorsag, batteridriller foruten det vanlige vi bruker.

Utforgruppas treningsleir i Malaga

Trykk på bildet for se filmen fra Malaga!I begynnelsen av april var satsningsgruppa i Rye Utfor på en fire dagers treningssamling i Malaga. Her fikk vi noen verdifulle dager med sykling før sesongstart. Det var meget uvante forhold med veldig løst underlag, helt annerledes enn hva vi er vant til her hjemme, men ikke desto mindre nyttig. Se filmen!

Rye arrangerer Norges Cup i utforsykling

Trykk på bildet for å se orignal plakaten (8MB)Lørdag og søndag 18.-19. september arrangerer utforgruppa i Rye sesongens siste NC ritt i utforsykling i Grefsenkleiva. I denne forbindelse har vi behov av frivillige som kan bistå med ulike oppgaver som løypevakt, kiosk etc. Det vil være størst behov for hjelp søndag. Vi legger opp til skiftordning, så en arbeidsøkt vil kun være 3-4 timer.

Uansett om du ikke har mulighet å hjelpe til vil dette være en fin anledning til å se norges beste utforsyklister i aksjon. Rye stiller med ryttere fra 11 - 17 år, så kom og heie!

 

Ta kontakt:

Erik Sandell

erik@cronisteel.no

908 93 950

Aktiviteter i utforgruppa

Sesongen er allerede godt igang for utforgruppa med både treninger og konkurranser.

 

Vi åpnet sesongen med deltagelse på landssamlingen for yngre utøvere i Kristiansand. Les mer her http://sykling.no/nyheter/arkivnyheterfrautfor/Sider/Morsom%20og%20l%C3%...

 

Sterk Rye innsats i utfor åpningen

Årets første Norges Cup i utfor ble i helgen arrangert i Kristiansand. Her stilte Rye med 8 ryttere fordelt mellom M13-14, M15-16 og Junior.

I  M13-14 ble det sterk 1. plass av Sondre Furuheim mens Sindre Harbak tok 2. plassen. Elias Skumsrud fulgte opp med en fin 4. plass.

I M15-16 tok Bendik Hess Bolstad en fin 2. plass mens Eivind Sandell ble nr. 4.

Dette inspirerer oss til å trå ekstra til i neste konkurranse som er Norges Cup i Drammen 23. mai.

 

Utforgruppa godt i gang for sesongen

Utforgruppa har kommet godt i gang med treninger på tirsdager kl. 1730 - 1930.

Så langt har vi kjørt en "hjemmelaget" løype i skogholtet ved Havnabakken, men allerede fra 27. april flytter vi oss til Grefsen. Vi møtes på parkeringen nesten øverst ved Grefsenkollen og arbeider oss nedover og avslutter på parkeringen nederst ved Årvoll. Heisen har ennå ikke åpnet, derfor gjør vi det på denne måten en stund fremover. Møt presis.

Nytt fra utforgruppa

Det er gledelig å meddele at Bonsak Schieldrop vil være trener for utforgruppa. Bonsak har lang sykkelerfaring og sykler selv utforritt når han har mulighet. Han vil garantert gi mange gode tips til hvordan vi kan komme oss raskest og tryggest ned en utforløype. Bonsak var innom treningen sist tirsdag og hilste på, men fra tirsdag 1. september stiller han selv med sykkel i løypa. Dette blir morsomt, møt opp!

Husk, vi har både sykkel og beskyttelsesutstyr for utlån.

 

Ny treningstid er 1730, det blir fortere mørkt nå så vi får starte litt tidligere.

 

Første utfortrening gjennomført

Tirsdag møttes gruppa for første gang i Grefsenkollen. Det var veldig morsomt at så mange som 10 ryttere fra 11 til 16 år fant veien denne kvelden for å få litt fart på adrenalinpumpa. Grefsenkollen byr på løyper og utfordringer for alle ferdighetsnivåer og jeg tør påstå at alle trivdes og fant sine favorittløyper for kvelden.

Sider