Du er her

Hurdalssjøen rundt?

Lars Olav Skårbergs bilde
Forum: 

Søndag 14. juni sier aktivitetskalenderen at det er rolig langtur fra Gjelleråsen til Minnesund. 

 

Kunne dette kombineres med en siste fellesstart før Styrkeprøven - Hurdalssjøen rundt - slik at man som en del av langkjøringen også kan få brukt albuene litt? Samlet lengde blir passe, hvis det er en 5 - 6 mil (?) til Råholt mens rittet er ca 6 mil. Har hørt at dette er et fint turritt, kart mv på http://www.eidsvollsykkelklubb.org Siden turklassen ikke starter før 1125 trenger man ikke stå opp urimelig tidlig for å sykle fra Gjelleråsen til Råholt.

 

De som skal sykle Farrisrunden lørdag 13. er kanskje ikke så hypp på ritt på søndagen, men de kommer vel kanskje ikke på søndagen uansett. Dessuten hadde det kanskje gått an at vi deler oss på Råholt og møtes igjen der, slik at det blir valgfritt om man kjører rittet eller rolig til Minnesund?

Kristian Fjellhaugs bilde

Høres veldig bra ut. Jeg er klar for det, og håper vi blir mange !

MVH
Kristian

Willy Hugo Nordness bilde

Vil tro at antall oppmøte den dagen vil avgjøre mye av dagens gjøremål,

hvis det "mot normalen" skulle dukke opp endel folk, så tror jeg L40 bør konsentrere seg om andre ting enn fellesstart på denne turen !!! Tiden vil vise.

~Fuji~

Stian Petersens bilde

Hurdalssjøen Rundt er et veldig bra ritt, men jeg tror nok at laget i sin helhet har mye mer igjen av å trene storrulle. Kapteinsteamet skal ha møte idag og vi vil ta opp dette.

Vi møter på Gjelleråsen etter programmet hvis ikke annet blir angitt.

Stian

 

Stian