Du er her

Mjøsa Rundt på ny rekordtid for Rye 15

Frank Thommesens bilde

Foto - Tor AmundsenVel blåst alle sammen. Og motvind var det som vanlig på østsiden av Mjøsa, betydelig mer enn i fjor. Vi kan vel være så rause at vi sier at vi nok en gang klarte målet vårt (5.45) og det var en fantastisk innsatsvilje å se i laget. Morsomt og se at det er ryttere som bidrar så mye som de gjør, og i går var det mange som bidro mye, og dette var utslagsgivende for vår gode tid. Godt og se at ryttere er villige til og gå helt ned i kjelleren på vegne av laget! Det var Rye 15 som lag som kjørte inn på 5.46!! Det som er litt surere å svelge er at et forsterket BOC (hjelp fra Olympia Sport) slo oss med et halvt minutt. Men da er det vel vår tur igjen på DSSP!

Hyundai sponser Sk Rye 15

Det var ikke bare Rye 15 som kjørte hardt i går, for XP lå ikke på latsiden heller, de kjørte av mange kjent sterke folk. En del av disse gjorde en flott jobb i vår rulla og anpasset seg fint til hva vi som kapteiner bad de om å gjøre. Det vil alltid i en slik situasjon bli diskutert i etterkant om vi virkelig kjørte på lagets premisser eller om dette var en ”XP-light” tur. Med unntak for et lite stykke i Hamartraktene så mener vi bestemt at vi holdt lagets premisser i fokus og det viser ikke minst det at vi fikk så mange av Rye 15 med helt inn i mål (17 av 28) og at vi så å si klarte å nå målet vårt på 5.45!

 

Man må også huske på at 4 fra XP helt sikkert vil være med å styrke laget vårt fra Trondheim. Se også det positive i hva en slik flott ”sparring” med XP folk gir. Totalt sett må vi si at det ble en fin gjennomkjøring og det gir i sin tur et godt grunnlag for en flott formtopp om snaue 2 uker. Til dere som ikke ble med helt inn i mål, ikke fortvil. Snittfarten i går var på hele 39,3 km/h og under DSSP vil vi være nødt å kjøre på snaue 37 i snitt for å nå målet på 14.40. Dette er en vesentlig forskjell og er sikkert det som skal til for at mange kommer under sin personlige terskel og klarer å bidra til laget helt inn.

 

Igjen stor takk til vår sponsor Hyundai som har stilt vår lagbil til disposisjon. Den ble virkelig lagt merke til ved start og mål, og langs hele løype.

Hyundai, lagbilen til Sk Rye 15

 Flere flotte bilder av Rye 15 finner du her. Alle bildene er tatt av Tor Amundsen.

Mvh. Frank og Anders
Lagkapteiner Rye 15
 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Torkjell Skomedals bilde

Og noen filmklipp av 15t på Mjøsa Rundt 2009:

Feiring (start)-Lillehammer

Lillehammer-Feiring (Mål)

Etter målgang

 

Rune Hellems bilde

Her er playlisten http://www.youtube.com/view_play_list?p=6FA0682D05596440

Kommentaren til Geir etter målgang er bare helt fantastisk :-D

R.