Du er her

Rye- Ekspressen har tatt ut årets Trondheim - Oslo lag!

Bjørn Saksbergs bilde
Uttak av laget var også i år vanskelig. Vi har mange ryttere å velge mellom, og det endelige laget kunne ikke tas ut før etter Mjøsa Rundt sist søndag.
 
Laget består av både erfarne ryttere som har kjørt med Ekspressen i flere år, samt flere meget sterke nykommere. I år er det nok en gang spenning rundt lagkonkurransen i Trondheim – Oslo etter at det nystartede Velo Club Zoncolan har trommet sammen ryttere fra hele landet for å ta opp konkurransen med Rye- Ekspressen.
 
Vi er veldig glade for at flere lag satser skikkelig og at det kommer nye utfordrere på banen. Vi har mistet noen sterke ryttere fra fjorårets lag til ”Zoncolan”, men årets Rye- Ekspress er sannsynligvis det sterkeste, mest samkjørte og jevneste laget vi har hatt på flere år. Alle i laget viser en enorm vilje og innsats for å få rulla til å gå fortest mulig, og vi har hatt en meget god sesong så langt. En soleklar seier og rekord i Color Line Setesdal Tour ble fulgt opp med et meget sterkt løp og seier i Mjøsa Rundt sist helg. Seieren i Mjøsa Rundt, til tross for både et velt og at fire- fem sterke ryttere manglet, viser at vi kan kjøre meget raskt over lange distanser.
 
Gutta i Rye- ekspressen er meget motiverte for årets Trondheim – Oslo; det er helt sikkert!! Går alt etter planen så tror vi at vi er sterke nok til både å vinne og å sette ny rekord!
 
Andreas Gulliksen
Bernt Erik Melby
Bjørn Holmvik
Bjørn Saksberg
Erik Nilsen
Erik Schøyen
Frank Dennis Kristiansen
Fred Magne Hval
Frode Dalen
Glenn Kjetil Jonassen
Henning Sørum
Jan Dekko
Ketil Gromstad
Knut Jørgen Hope
Leif-johnny Stødle
Martin Røeggen
Ole Petter Storstad
Per Christian Sjølie
Pål Inge Sanden
Runar Skuggevik
Rune Holden
Rune Morten Johansen
Sigurd Gimre
Skule Smørgrav
Steinar Munkvold
Sturla Rusånes
Terje Strøm
Tore Sekkelsten
Torkjell Hillestad
Werner Christensen
 
 
Hilsen Bjørn Holmvik og Andreas Gulliksen
Kapteiner Rye- Ekspressen
 
 
 

 

 

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese