Du er her

startnummer - Lillehammer, og litt til...

Forum: 

Hei

Hvis dere ønsker at jeg skal hente startnummeret på Lillehammer fredag kveld, så send meg kopi av kvittering til jas@helsedir.no - sjekk om lisensen er betalt!

Når det gjelder matstasjoner er det i alt 4 stykker på vår distanse:

etter 6 mil (Hamar), 11 mil (Strandlykkja), 13 mil (Eidsvoll verk) og 16 mil (Kløfta) - jeg foreslår at vi stopper på Strandlykkja og Kløfta  (ca 5 min). hva mener dere?

Hverken Lucas eller jeg kommer på tirsdagstreningen - så da ses vi på lørdag! Samling ved startstreken sånn ca 11 da eller?

mvh Janne ( tlf.40047106)

 

 

 

 

Hei

kommer heller ikke tirsdag. Lørdag er det fint hvis vi er ved start noe før 11.00. Det er trolig svært mange syklister i området. Det var det i fjor og det var ikke lett å se om man stod i riktig startfelt. For de av dere som ber Janne hente startnr så må dere være tidligere ute, da nr og brikke skal monteres uten at det blir for mye tidsstress rundt dette.

Sender mail til deg Janne med kopi av lisensens. Ringer deg når jeg er der.

 

Ha en god dag.

Jørn

Hei

 

Dette høres bra ut Janne. Viktig at alle har med seg mat slik at vi kan spise litt underveis til første stopp.

Sender deg kvitteringen jeg:)

 

Vennlig hilsen Lasse

Svein Erik Tverlis bilde

Støtter Janne i at vi stopper på Strandlykkja og Kløfta, maks 5 minutter på hver stopp. Hver enkelt må ha med seg tre flasker (2,25 liter) drikke samt banan, barer og annet som er lett å spise underveis. 

Hilsen Svein Erik (tlf 994 79 616)

Lucas Icasattis bilde

Sender deg kvittering. Takk
Sees på lørdag! yeahhhh!