Du er her

Styrkeprøven "live" på nett

Ekspressen 2008 

Det var stor interesse for vår dekning av Styrkeprøven Trondheim-Oslo. På det meste hadde vi  24.799 sidevisninger  i løpet av en time lørdag kveld - et snitt på 6,89 sidevisninger pr sekund! Dette viser at "Live" -sendingene våre har vært populære, og vi sender en takk til Ekspressen, Rye15 og Rye17 for flott informasjonsarbeide.

 

Etter oppfordring vil vi i år tilby våre lesere rapporter underveis fra Styrkeprøven Trondheim-Oslo på rittdagen! Ekspressen, 15- og 17-timer´n vil ha reportere som følger lagene tett og holder oss orientert om rittets utvikling.
 
Oppdatert med lenker til bloggene! 

Thomas Svane Jacobsen er sportsdirektør for Ekspressen og vil holde oss ajour med passeringstider og annet av interesse fra Ekspressens hurtige ferd mot hovedstaden. Han vil også gi oss en stemningsrapport fra Trondheim  kvelden før Den Store Dagen!

Les mer her!
 
Erik Øystein Johansen sykler 15-timerns fantastiske langesykkel (den tar 60 flasker!), og mellom langingene vil han gjøre det mulig for oss å følge med på om laget klarer sitt ambisiøse mål om tiden 14.40 og en pallplass.
Les mer her!
 
Fra 17-timerens tekniske bil vil Marius Ronheim Heier ha godt utsikt til 17-timern, og dele sine observasjoner med oss. Dette laget har også satt seg et ambisiøst mål i år, og sykler for å se 16-tallet.
Les mer her!
 
Følg med på Sk Ryes hjemmesider, og fortell foreldre, venner og kjente at de i år kan følge med slik at de både kan komme seg ut i løypa for å heie og/eller stå i mål for å ta dere godt i mot til riktig tid! 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese