Du er her

møtested - lillehammer

Forum: 

Hei

Ser at starten går fra Håkons Hall - kanskje vi skal satse på å møtes ved en kiwi-butikk som ligger like ved ? Ellers fikk jeg melding om at Finn fra Follo ønsker å sykle med oss - og det er vel fint med en til:-) Været ser ikke så lovende ut, så jeg har skaffet meg skotrekk - erfaringene etter Mjøsa rundt var at man lett tørker opp etter en regnskur på kroppen - men ikke på føttene...men vi får håper det beste.

janne

 

 

Hei

Kiwi høres bra ut Janne:)

Er det bare Finn eller er det alle(5) fra follo laget som er påmeldt i 11.12gruppen? Uansett hvis de er kjent med rulle og er i forholdsvis god form så sier vi vel ikke nei til ekstra krefter;)?

Noen andre som har andre meninger rundt dette? Isåfall spytt ut;)

 

-Lasse-

Lars Olav Skårbergs bilde

 

Tar sjansen på at dere tillater en bekymringsmelding fra en som har ”meldt overgang” til Lille-40 men som fortsatt følger med:
 
- På grunn av sikkerheten bør man ikke ta ukjente inn i rulla med mindre man er rimelig trygg på at de har rutine på kjedekjøring. Det er en grunn til at man trener rulle hele våren…
 
- Ta i hvert fall ikke inn i rulla folk som er blitt kjørt av fra laget sitt og som dere tar igjen på veien. De vil typisk være utslitte eller syke - og ukonsentrerte i rulla.
 
LYKKE TIL PÅ LØRDAG !!!
 
Lars O

Lars Olav

Høres bra ut. Er vi heldige så slipper vi å rulle for mye selv, men kan henge bak større grupper som drar lasset for oss. Blir nok mer avhengig av egen aktivitet når det har gått en stund, for da blir alt mye mer spredt. Jeg ser at det er store grupper både i vårt startfelt og bak oss, og flere av disse har ambisjoner på vårt nivå.

Været blir neppe bra, men håper at ingen trekker seg slik det skjedde for to år siden. Da var frafallet så stort at vi ble dyttet frem i tidligere startfelt for at disse ikke skulle bli tomme.

 

Vi sees

Jørn

Svein Erik Tverlis bilde

Støtter Janne i at vi møtes ved Kiwi.  Været blir det det blir, men akkurat nå melder yr.no om oppholdsvær, medvind og 10-17 grader fra Lillehammer og sørover!

Hilsen Svein Erik