Du er her

DSSP 2009 - Ferdig fito!

Forum: 

Jeg vil bare takk for en helt fantastisk tur. Selv med de 3 første timene i regnevær som var et sant h****, fikk vi bra flyt over fjellet! Og nedover gudbrandsdalen kan vi vel ikke si annet enn at her gikk det unna. Fryktelig synd med veltet vi hadde, og at utfallet ble at noen måtte stå over resten av turen (Vi føler med deg Norheim).
 

 

For min del, så det stygt ut etter lillehammer da kneet mitt takket for seg, det var perioder der jeg ble usikker på om jeg i det hele tatt kom til å få lov til å bli med dere inn. Men med litt viljestyrke så er det utrolig hva man klarer. En STOR takk går ut til gutta i "super-rulla" som dro hele feltet fra minnesund og inn. Den jobbe som ble lagt inn der, trenger en ekstra applaus. Å ligge å stabilisere halen etter dere, var ikke noe problem. Imponerende at dere klarer å kjøre så teknisk bra selv etter så mange timer!

 

Nok en stor takk til alle som var med, helt utrolig at vi kjørte inn på 17:33, et minutter raskere en vår kjære kapteins rekord. Fryktelig synd at han ikke fikk være med laget sitt inn, men håper han er stolt av oss!

 

Håper flest mulig møter opp i kveld, og tar en ekstra øl for de som ikke kan komme!

morten nordals bilde

En stor takk til alle ryegutta, frøygutten som er lekk..., sterke karer fra nittedal og andre på laget for en super tur!!! Takk for bra oppbakking da det buttet som mest for min del! Synd Per Kristian og noen andre måtte slippe.. Takk for at du var litt bestemt Per K og sa "du skal inn til Oslo" da fluktplanen var lagt i hodet rundt hamar! Jeg kom inn! Også jeg bøyer meg i støvet for super-rulla, takk for en flott tid!  :)

morten n

 

 

morten nordal

Vel blåst

Kenneth Antonsens bilde

Hei  alle  mann, må bare takk for turen. At det går ann, for en gjeng. 17.33.  Det var en sann glede å få lov til å være med dere på sykkeltur.  Jeg slet med kneet som Lars Georg, og pr nå, hvor jeg ligger rett ut med kneet, var det kanskje ikke så veldig lurt å være med i rulla den siste 1 1/2 timen. Men shit la gå, med tre ibux og tre voltraen blir jo det meste ganske greit.  Når vi først tok av ned på Østre akers vei,  fikk jeg en total euforisk gledesrus som jeg neste ikke kan beskrive.  Ellers Ser jeg frem til å spise minst to pizzaer ikveld - er totalt utsultet, ta en øl, og rett og slett snakke shit... Stå på gutta. Regner med de aller fleste er klare for øyern rundt senere i sommer :  )

Espen Unaass bilde

Flott tur, og flott innsats av laget! Til tross for en litt lei start må dettes sies å være den koseligste turen jeg har hatt fra Trondheim.

--> Applaus til følgebilkorpset! Det er nok en langdrøy affære. Vi burde nok gitt dem litt flere punkteringer å bryne seg på.

Jeg regner med  å se flere av dere også til neste år… I mellomtiden utfordrer jeg dere i Briken og Øyernrundt!

Per Christian Dæhlins bilde

Ja, Lars-Georg, kapteien er veldig stolt av laget sitt. Det var veldig mye bra jobbing i går og flott kjøring av et lag som skulle kjøre på under 17.57. Da er 17.33 mye bedre enn godkjent. Det har vært gøy å være med å få lede laget i år også, og se utviklingen fra en uorganisert gjeng til to rette, smale rekker med flotte vekslingen som holder kjede og hale i gang på en utmerket måte.

 

Når vi kjører så bra er det litt surt å ikke bli med inn, men de siste milene jeg hang på så brant jeg mer muskelmasse enn det som godt er og når maven ikke en gang tåler vann så var det ikke lenger håp om å komme i mål på en fornuftig måte. Håper å se dere alle igjen på trening utover høsten og på laget igjen neste år hvis dere ikke tar steget opp til Rye 14 eller Rye 16 :-)

 

Det kommer vel en blogg en dag, men i mellomtiden vil jeg bare takke følgebilmannskapene med Kent og Tommy i hjulbilen og Gunnar og Bjørn i matbilen for god service og Lars Christian og Geir for god jobbing i kapteinsteamet på Rye 18.

 

per chr.

 

Gode råd mot kvame og oppkast i lange ritt tas i mot med takk :-)

Jon-Ivar Lunds bilde

Jeg blir kvalm hvis jeg ikke får i meg nok sukker. Hvis du føler deg utmattet før du blir kvalm og eventuelt må tømme mageinnholdet skyldes dette sannsynligivis at blodsukkeret er på vei nedover. Druesukkertabletter forhindrer at du går helt tom. Du kan selvfølgelig også bli kvalm av for mye sukker, så her gjelder det å finne den rette balansen mellom anstrengelse over lang tid og inntak av sukker. Har selv erfart at halvdøde soldater på øvelse kvikner til ved å suge i seg en druesukkertablett.

Linux Registered User # 195305