Du er her

Rekordras i Styrkeprøven

Til dels flotte værforhold, et godt forberedt støtteapparat og godt trente, motiverte ryttere gjorde sitt til at rekordene raste i årets utgave av Trondheim-Oslo

Resultatlisten viser at Sk Ryes ekspresslag kjørte inn med 16 mann på sterke 13:17:46, og slo dermed sin egen rekord fra 2005 med 11 minutter. Tross flott kjøring holdt det ikke til seier i lagkonkurransen i år. Førsteplassen gikk til 11 mann fra ulike sykkelklubber, også kjent som Velo Club Zoncolan. De syklet inn til ny rekord, 12:51:02.

 

15-timern overgikk seg serlv i år, og forbedret sin gamle rekord fra i fjor  med imponerende 51 minutter. De knivet hardt med BOC helt fra Sel, og var et godt sykkelhjul foran i mål. Tiden 14:23:26 og 23 mann i mål er 15-timerns tall for i år- imponerende!

 

Vårt 17-timerslag fikk også hjulene til å gå. Tiden 16.16.01 skal man også la seg imponere av. I dette feltet satt også våre to beste kvinner, Gunn Hilde og Anne Lise Lunder. Gratulerer!

 

Tar vi ikke feil finner vi 18-timerslaget vårt på resultatlisten med tiden 17:33:35, 21-timerslaget med 20:21:04. Flott!

 

En stor gratulasjon til Henning Sørum som fullførte Trondheim-Oslo for 30. gang! Hyggelig er det også å se flere "gamle" travere på resultatlisten. Spennet både i alder og nivå er det som gjør meg som Ryemedlem stolt over å lese resultatlisten dagen etter Den Store Dagen!

 

Når folk får hvilt seg, kommer vi med flere rapporter fra de som faktisk kjente dagen på kroppen.

Håper dere hadde glede av våre live-overføringer. Takk til Ståle som holdt hjemmesiden vår oppe!

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Duverden! Etter å ha kommet i mål med snittfart på ca. 36 km/t fra Lillehammer til Oslo, var det fantastisk å kunne sitte nydusjet med en avkjølt bajer og følge med på oppdateringene fra de tre raskeste gruppene fra Trondheim på hjemmesiden vår. Ikke siden Gutenberg fant opp boktrykkerkunsten har teknolgien kunnet spre informasjon fortløpende fra de mest avsidesligende dalstøk i landet om punkteringer, velt, mat som kom opp like fort som den ble svelget og sammenligninger med konkurrenter. I tillegg til levende og entusiastiske skildringer, kunne man med et tastetrykk få plottet inn lagets posisjon på kartet. Posisjonen oppdaterte seg selv hvert 4. minutt (tror jeg) - og bidro i enda sterkere grad til å levendegjøre den geografiske reisen.  Jeg opplevde intet mindre enn en levende, deskriptiv og tilstedeværende reportasje fra de tre herrer som sendte inn oppdateringene for sine lag. Hatt er det svært sjelden jeg bærer, så den tar jeg ikke av meg. Derimot forsegler jeg blekkhuset mitt og hyler i hengiven glede over at moderne datateknolgi kan bringe oss så tett inn på våre fantastiske ryttere og deres like imponerende støtteapparat. Hjemmesiden vår fikk meg til å oppleve litt av den samme her-og-nå-følelsen som når jeg sitter klistret foran spennende og avgjørende Tour de France-etapper.  Takk til alle som bidro til å gjøre dette en stor kveld!

Lars Åge Hjelseth