Du er her

Ryes ungdommer markerte seg i Styrkeprøven

Ungdommen i Rye leverte fine resultater i styrkeprøven fra Lillehammer og Eidsvoll.
 
Lillehammer – Oslo
Fredrik Hinsch, Øyvind Aabye, Sondre Kristiansen og Adrian Henriksen la ut fra Lillehammer på lørdag med målsetning om å sykle ned mot 5 timer blank. Ved passering Hamar hadde de en snittid på hele 42.5 km/h, så her gikk det veldig fort. Vi i støtteapparatet skjønte at denne farten kunne de ikke klare hele veien, men de lå an til å komme under 5 timer totalt. Ved Eidsvoll var snittiden blitt 36.8 km/h, og nå skulle det holde hardt å klare målsetningen.
Mot mål delte de seg i 2 grupper, men alle 4 kom inn på meget gode tider. Sondere og Adrian fikk samme tid: 4.58.10 og delt 4 plass i gruppen M16-19 år. Fredrik og Øyvind fikk også samme tid: 5.00.01 og delt 7 plass i samme gruppe. Vi gratulerer alle med innsatsen, og for de 2 som kjørte samme ritt i fjor er dette en forbedring på hele 35 minutter.
 

Andreas Døssland raskest fra Eidsvoll

Det var 17-år gamle Phan Åge Haugård fra IF Frøy som kom først til mål av sykkelrytterne som syklet Eidsvoll – Oslo. Han syklet på tiden 1.29.02, som var klart bedre enn bestetiden i 2008 på 1.34.43. Det de ikke visste var at Andreas Døssland og Tord Flydal startet i en senere pulje. De holdt en snittfart på 43 km i timen. Da alle var kommet i mål hadde Phan den fjerde beste tiden totalt og tok tredjeplassen i sin klasse, bak Andreas Døssland, og Tord Flydal fra Rye. Vinnertiden til Andreas var på 1.23.56.
 
Sara og Ingvild i K14 syklet hele strekket alene, men kom likevel inn på 1:55 timer. Det holdt til delt tredjeplass blant 14-åringene og nr 13. totalt blant damene.
 
Torjus syklet inn på 3. plass i M14 kun 8 minutter etter Andreas.

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese