Du er her

Rotor Q-rings

noen som har erfaring med Q-rings. Har det noen positiv effekt. Kan det evt. anbefales.

Marius Ronheim Heiers bilde

Jeg har det.. har ikke merket noe forskjell. Har hatt det hele denne sesongen, kanskje jeg hadde merket det om jeg byttet det midt i en sesong.

Men nå er det vanskelig å måle små forandringer i tekniske duppeditter på hvordan man føler :D

Geir Pettersens bilde

Jeg prøvde Rotor Q-ringer en måneds tid på våren. Synes det fungerte best på harde lagtempoøkter. Det virket som om jeg fikk litt ekstra kraft i tråkket, gitt at jeg prøvde å tråkke "riktig" (rundtråkk). På rolige langturer og halvharde turer kan jeg ikke si jeg merket noen særlig forskjell. Konkluderer vel med at du ikke merker effektforbedringen dette eventuelt gir før du virkelig gir jernet på tempoøkter og korte ritt.

 

Jeg ble temmelig støl i beina i samme periode som jeg brukte Q-ringer. Dette kan ha flere årsaker, men jeg byttet tilbake til vanlige drev før Randsfjorden Rundt og stølheten forsvant da gradvis.

 

Carl Jacob Sommerfelts bilde

Jeg har kjørt på de en hel sesong nå, med de på grusracern, mens jeg har hatt runde drev på fulldemperen. Syns tråkket blir veldig mye jevnere med Q-rings, og mener at jeg får litt mere ut av tråkket. Må være litt tålmodig ved giring, da kjedet kan klatre litt på drevet, særlig før det setter seg, så det er en god ide å være litt varsom. Men ellers: Jeg anbefaler de på det varmeste!