Du er her

Selskapsreiser

Tor Vallas bilde

Selskapsreiser (Rye 20) fra Trondheim – Oslo setter også rekorder :

Det var en meget spent og noen nervøse førstegangsryttere fra selskapsreiser som skal starte for første gang sammen med noen som har deltatt noen ganger før :-)
Vi i selskapsreiser var til sammen 26 ryttere som startet kl 08.32 med et fint driv i noe overskyet vær ut av Trondheim. Selskapsreiser hadde 2 følgesbiler og en teknisk bak som skulle ta seg av mobiltelefoner som gikk i stykker :-) Det tok ikke lang tid før regnet satte inn og vi ble noe bekymret. Tross regn og kulde kom vi greit til Soknadal før vi hadde vår første velt uten noe skader og like etter mistet Hanne krankarmen og fikk panikk, men den tekniske følgebilen ordnet saken så hun var raskt oppe i feltet igjen :-) Godt jobba gutter.
 
Tørr veibane fikk vi rett før Oppdal og vi skimtet sola og hele laget jublet og så for seg sol og sommer og varme over fjellet og ned dalen.  Det var noen sjeler som fryktet Drivdalen og sa de var fornøyd bare de kom opp og over fjellet. Men laget viste stor disiplin og vi rullet rolig og pent opp til Hjerkin før vi satte opp tempo over fjellet i vår selskapsrulle som Tor Valla styrte med jernhånd.  Ingen som slapp unna her :-)
 
13 mann i rulla i front og 13 mann 2 meter bak i sekken i rolig rulle. Dette syns jeg vi klarte meget bra:-)
 
Dombås kom mot oss i en fei og vi tok en liten pause og vi fikk vår første frafall. Stian fikk noen sterke mavekramper og falt om foran ambulansen så han fikk rask hjelp.  Dombås til Kvam gikk i et flott tempo og rulla gikk som en drøm og vi hadde en hale på 40-50 ryttere etter oss da vi mistet Hanne, Kari og Per uten at det ble registrert.  Gudbrandsdalen videre gikk som en drøm og plutselig så var vi i Lillehammer.  En liten pause tok vi før vi dro med stor jubel fra familie og venner som hyllet sine helter :-) Stig måtte stå av her.
 
Brumunddal bare feide vi igjennom og langs etter Mjøsa kjørte vi storrulle og tempoet var meget bra tross mørket hadde senket seg over oss. Minnesund ble passert og nå var det flere som begynte å kjenne det i beina og den minste motbakken opplevdes sikkert som Frognerbakken i miniutgave :-)
 
Nå handlet det kun om en ting og det var å få med alle sammen samlet inn til Økern. De sterkeste i front (dem var det mange av) og noen bak som passet på at ikke noen falt av. En slik lagmoral skal man lete lenge etter!!  Neste stopp ble Eidsvoll der Selskapsreiser ble møtt med et blitzregn og plakater av en stor supportergjeng. Veldig artig, som også ga noen slitne kropper ny energi :-)
 
Videre på sjarmøretappen gikk i et fint og rolig tempo og Djupdalstoppen kom vi med et nødskrik over der vi måtte dytte Hanne opp de siste tre hundre meterene :-)
På Østre Akers vei ble Hanne - Kristin og Maria plassert i front og ledet laget først i mål på 20.41 med stor jubel :-)
 
De tre rytterne Kari, Hanne og Per som falt av i Gudbrandsdalen kom også samlet inn på 23.40 som ble en forbedring på 10 timer til Per fra i fjor. Bra jobba folkens.
 
En ting må også nevnes og det er følgebilene våre. En fantastisk jobb ble utført på matstasjonene og den tekniske bilen hadde lite å gjøre. Ingen mobilreprasjoner og ikke minst: IKKE EN PUNKTERING hadde vi på turen og det er sikkert en ny rekord i seg selv :-)
 
Jeg må få takke for en flott tur og koste meg stort. Morro var det :-)
Så til neste år stiger Selskapsreiser til et nytt nivå. 19 timer`n ?
 
Mange selskapshilsner fra Inge Sundbakken.
Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Dette var rett og slett en flott tur!

Heldigvis bare 11 måneder igjen til neste gang... :-)