Du er her

Ringeriksmaraton 2009

Ungguttene Tony Sandesaunet (16 år) og Nicolas Døssland (17 år) fra SK RYE løp inn til en 4. plass på den sterke tiden 2:52:45 i klasse parmaraton herrer i årets utgave av Ringeriksmaraton.

 

   

Å løpe halvmaraton var både vått og slitsomt, men alt i alt en fornøyelse sa de spreke ungguttene. Totalt var det mer enn 2000 deltagere. Ringeriksmaraton er en folkefest av det sjeldne. Selv ikke sterk vind med øs og pøs av et regnvær klarte å legge en demper på stemningen og idrettsgleden.  

 I klassen til guttene silte mer enn 70 lag på startstreken. Derfor er prestasjonen til ungguttene meget god. Det var Tony som startet med sin halvmaraton fra Vik i Hole. I Hønefoss vekslet han som nummer 10 med den sterke tiden 1:27:54.

 

 

På veien fra Hønefoss til Jevnaker klarte Nicolas å ta igjen 6 lag. Innspurten var så god at den skapte jubel og glede hos publikum. Det var motiverende og hele tiden ha noen foran seg. Nicolas løp sin halvmaraton på 1:24:51, og klarte med det tredje beste etappetid i klasse herrer.

Tony og Nicolas har tidligere år løpt til seier med hver sin etappe i mix-klassen. Neste år håper guttene å få med flere slik at Rye kan stille med et lag i mix-klassen som består av 8 etapper.

 

Mer om Ringeriksmaraton og resultater her: http://www.ringeriksmaraton.no/ 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese