Du er her

Nordmarkstravern 2009

Det krydde ikke av Ryeløpere i på stiene fra Styken og Skar ned til Sognsvann lørdag 5.september, men vi som stilte til start i Nordmarkstravern og Halvtravern hadde en flott løpetur i variert og krevende terreng.

Ca. 100 løpere gjennomførte Halvtravern som i år ble arrangert for første gang. Fra Skar løp vi grusveien oppover et stykke før vi svingte av inn på tildels ulendt og teknisk krevende sti. Undertegnede er en typisk asfaltløper, men var heldigvis ikke alene om å ta det relativt rolig i skogspartiene. Etterhvert ble vi tatt igjen av de raskeste av de som startet på Stryken. Inspirerende å se de som virkelig kan løpe i terrenget feie forbi med lange steg. Visstnok hadde de også det lange steget i behold ved målgang- mine egne løpesteg var nok redusert til det halve og vel så det ved passering bandybanen ved Idrettshøgskolen.

Det var godt å komme i mål til sjokoladekjeks og vørterøl. Fin stemning i mål, god plass i garderoben, og det er dedinitivt et løp som kan anbefales til de som, som meg, ikke er spesielt løpssterke men synes det er deilig med en løpetur i skogen!

Resultater finner du her , og du kan lese mer om løpet på kondis.no

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese