Du er her

Noen som kan informere litt?

Håvar Kvisbergliens bilde
Forum: 

Hei!

Jeg er i sykkelgruppa til Rye, men satser på litt avveksling med løping. Har løpt sentrumsløpet og er nå påmeldt til Maraton.

Lurte litt på hva som trengs av nivå for å henge med på treningene deres? Spesielt langturene kunne det vært intr å vite sånn ca fart/distanse etc. All info mottas med takk!

 

 

Rune Hellems bilde

Nå skal jeg være litt forsiktig med å fremstå som en med all verdens kjennskap til nivået på løpegruppa da jeg uttaler meg basert på de erfaringer jeg gjorde i min "forrige Rye-periode" som vel var for 10 år siden.

MEN - løper du Sentrumsløpet på under timen og i tillegg er påmeldt et maraton så hadde ikke jeg vært redd what so ever for å stille opp på treningene. Jeg hang godt med den gang da, og det var før jeg hadde løpt både Sentrumsløpet og maraton :-)

Ellers så har du kanskje også sett at Espen har lagt ut info om at barmarkstreningen for skigruppa starter, skigang i bakkene tilsier jo at også der blir det fokus på riktig og rolig trening.

...og jeg var med for 5 år siden, og den gang ble intervalltreningene lagt opp slik at det gikk an å være med selv om man bare småjogget dragene. Det er jo bare å møte opp der, på intervalltreningene, for å bli kjent med nivået. 

Og jeg kan på det varmeste anbefale skigruppas løpeturer! 

Hilsen Anna Lina

Marit C. Synnevågs bilde

Det er ingen grunn til å frykte løpegruppens intervalltrening! Vi er dessuten veldig glad for nye fjes og løpsvillige sjeler, også syklister:-)

Det er relativt stort strekk i laget som trener sammen.Noen tirsdager e det stinn brakke, andre ganger mer amputert, men det er alltid noen som stiller kl 19.00. Nå er det altså ved hovedporten i frognerparken. 

 Vi starter alle intervallene sammen - alle løper den avtalte tiden og avslutter hver intervall der de enn måtte stoppe.  De raskeste går/jogger mot de som løper litt roligere. En sosial vri som funker, mener jeg.

Håper vi ses!

 

Marit C Synnevåg