Du er her

Klubbmesterskapet 2009 og dårlig sportsånd

Å sykle i terrenget så søla spruter og syra tyter under hjelmen er gøy!! De som stiller opp på klubbmesterskapet i RYE er i hvertfall enige om det. Dagens klubbmesterskap på Langset løkka samlet mange ivrige medlemmer til vennskapelig konkurranse. Det kommer folk i alle aldre fra de yngste til oss gamlinger på langt over 50 år. Jentene er også med i stort antall.

Stemninga var god før start og et stort apparat er satt i sving for oss deltagere. Løyper skal merkes , grillen er på plass med pølser. Drikke er det også. Tider skal registreres. Mange frivillige stiller opp at vi kan leke oss på sykkel.Takk til dere som gidder å stille opp!!

MEN: Å komme i mål idag var ikke særlig hyggelig. To av damene opplevde følgende: På et av løypas mest vanskelige tekniske punkter blir de tatt igjen av noen gutter. Istedenfor å varsle om at de vil passere slenger de ukvemsord til de som ligger foran dem. Vanlig er jo å vente til et passende sted for passering og så si fra at en kommer forbi. Å kalle klubbvenner for"jævla kjerring" og be dem dem"pelle seg ut av løypa" er langt utover det vi kan forvente av medlemmer i Rye. Til dere som gjorde dette vil jeg si at jeg håper det bare var en glipp i kampens hete. Det er likevel all grunn til å gå i seg selv. Dette er adferd og holdninger som ikke er ønsket og som jeg tror heller ikke at det er særlig utbredt. Ønsker du/dere å ordne opp i saken og evtuelt be om unnskyldning kan dere kontakte meg. Jeg kan kan formidle kontakt videre.

Denne uka har et stort apparat i klubben vært i sving for å arrangere bakkeløp opp til Grefsenkollen, terrengløp og temporitt fra Brekke krysset og altså klubbmesterskap på terrengsykkel. Totalt en artig uke! Takk til alle som har vært funksjonærer og gjort dette mulig!

Neste år håper jeg at mange flere tør å stille i alle fire konkurransene! Det er plass til mange fler!

Stein Brudal

Tlf 90742066

Vil også få takke for et flott klubbmesterskap , hadde vel håpet flere stilte opp for denne flotte klubben er vel viktigere og stile opp en hvordan det helt går på resultatlista?  for min egen del så kjørte jeg mitt første tempo ritt gikk vel ikke veldig bra men har ikke til vane å kjøre så kort på trening/konkurranse;-)

Åpnet rolig kontrollert etter at beina var litt møre etter løpsdelen  og hadde tenkt og bruke krefter på vei tilbake men ble litt mye vind der ja, men dette var gøy og skal vel mulig gjøres å kjøre bedre neste år litt mere forberedt og kanskje bruke godhjula også:-)

Takk til alle i dugnadsgjengen.

Hilsen Fred

 

Fred T.