Du er her

Så var Nissancup for i år omme

Tord Bern Hansens bilde

9 strålende ritt er avviklet, og cupen blir mer og mer proff for hvert år. Takk til alle som arrangerer. I strålende vær på Langsetløkka var det "bare" 317 deltakere i finalerittet, men med all den sykkelaktiviteten det var i Oslo-området i helgen, så var dette en god oppslutning. Rye kom hjem med pokalene for flest som fullførte 7 av 9 ritt i både ungdomsklassene og totalt. Marte Berg Edseth i Rye, vinner av K11 sammenlagt, ble trukket ut som vinner av en flott sykkel. Mer om de fine premiene her. Super innsats av alle ryttere.
 

Det ser ut til at NISSAN CUP er høyst levedyktig og har lovende framtidsutsikter som et uhøytidelig rekrutteringsarrangement.

I 2009 er det etter en rask telling registrert 925 unike deltaker i de ni rittene hvorav hele 38 i K6-9 og 99 i M6-9. I klassene K10 t.o.m. K15-16 er det 79 unike deltakere i ett eller flere ritt, så jentene kommer godt etter gutta. Rekrutteringen er mao godt i rute.

Mange fedre slenger seg med også - 223 stykker i Msport 30+ illustrerer vel det.

Da får vi krysse fingrene for de tidligere NISSAN CUP/SCOTT CUP-deltakerene VM (Edvald og Lars Petter) gjør det godt i VM.

 

Vi runder av det hele med fire glade gutter i 10-årsklassen som har byttet på med å stå på pallen gjennom sesongen. Fra venstre Mathias, Trym, Vebjørn og Håvard (Foto: Sindre Rønning).

 

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese