Du er her

Første intervalløkt for Skigruppa 24. september

Espen M. Christoffersens bilde

No som vi har komme i gong med lørdagsturane i Lillomarka og fått nokre løpesteg i beina, er det tid for også å sette i gong med litt intervalløkter.
 
Første intervalløkt med skigruppa blir torsdag 24. september kl 18 frå Langsetløkka.
Vi tar sikte på å ha torsdag som fast intervalldag.
 
Formatet på treninga blir ca 20 min rolig oppvarming frå Langsetløkka etterfulgt av ca. 25 innsatsminutter med intervaller. Etterpå jogger vi rolig ned tilbake til startpunktet på Langsetløkka. Totalt ca. 1t 20 min.
 
Dette er ei sosial økt som passer alle uansett nivå. Felles rolig oppvarming og sjølv om alle løper intervallene i sitt eget tempo samles vi i pausene mellom draga. For dei som kjenner til løpegruppa sine tirsdagsintervaller er dette samme format men vi løper på litt meir variert underlag.
 
Håpar mange har lyst og anledning til å komme. Skigruppa sine treninger er langt i frå så tøffe som ryktene skal ha det til - det er kvar enkelt som bestemmer nivået for seg sjølv.
 
--
Espen
Skigruppa

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Tord Bern Hansens bilde

Hei!

24/9 greier man seg vel uten lykt, men hvordan blir det utover?

Tord

Espen M. Christoffersens bilde

Dei to siste åra har vi klart oss utan lykt fram til ca. 20. oktober når vi har flytta treningane til Stigbakken med staver og elghufs. No er det vel litt oppgradering av både lysanlegg og løyper i området så vi får sjå det litt an, og begynner uansett som vanlig.

Evt. endringer framover vil bli kommunisert både på forumet og i aktivitetskalenderen.

 

--

Espen