Du er her

Rye-ungdommen Norges mest allsidige?

Tord Bern Hansens bilde

Lørdag 19. september var det Birkebeinerløp og siste øvelse i trippelen. Sannsynligvis er det ingen andre idrettsklubber som kan vise til sammenlignbare resultater sammenlagt i trippelen. Det ble blant annet fire førsteplasser, to andreplasser og to fjerdeplasser. Alle utøverne går langrenn i Kjelsås vinterstid, og noen løper i tillegg orientering for Nydalen, så det er flere enn Rye som kan være stolte. Til venstre ser vi Aksel og Torjus på pallen i UM13.

Været var godt og med Ryeteltet som samlingsplass på arenaen ble det en fin dag. Vi markerte avslutning av trippelsesongen med pizza og sjokoladekake i teltet like før premieutdelingen, og stemningen var veldig god.

 

Totalt var det 10 stykker som fullførte trippelen, og vi håper enda flere blir med neste år. På løpet var det flere som deltok bare for å fullføre, og disse er veldig viktige for å opprettholde det gode miljøet vi har, så vi håper enda flere kan bli med neste år. Kanskje vi også blir klubben med flest deltagere.

 

Nedenfor følger trippelresultatene. Vi gratulerer alle som fullførte.

1 UK12 Ellinor Høgberg
4 UK13 Anna Jensen
6 UK13 Anette Fredriksen
1 UK14 Selma Ahlsand
4 UK14 Kaja Norheim Morken
2 UK15 Frida Rose Bustad
1 UM12 Erling Moseby
1 UM13 Torjus Bern Hansen
2 UM13 Aksel Madslien
13 UM13 Ola Lund Presterud

Rye-chicsa - Norges beste jentegjeng både når det gjelder humør, bredde og resultater? Fra venstre: Ellinor, Ingvild, Sara, Frida, Kaja og Anine. Les chicsas humoristiske blogg.

Kaja løper inn til en super 2. plass i løpet.

 

Det er sannsynligvis ikke siste gang vi får oppleve denne gylde generasjonen idrettsutøvere fra Nordre Aker.

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese