Du er her

MAESTRON FYLLER 70 ÅR

Reidar Onarheim Selvigs bilde
Forum: 

Skigruppa's tidligere leder - selveste Maestroen Knut Sandell - fyller 70 år idag. VI GRATULERER!

Knut meldte seg som leder av skigruppa v/restarten 1988, og var leder til godt ut på 90-tallet da Trond Frøshaug overtok.

 Jubilanten har ikke konkurrert noe de siste årene grunnet operasjon og en sliten hofte. Han kan imidlertid se tilbake på sterke 28 Birkebeinermerker på rad, i tillegg til bl.a. å vinne 10-mannspokalen i Stykeprøven med Rye på 80-tallet. Knut har også representert Norge i nordisk for sykkel-veteraner.

Jubilanten feirer dagen på sydligere breddegrader, så se opp for en nøttebrun og sprek 70-åring i Maridalen de neste ukene!

Leif Ivar Soleims bilde

Vi gratulerer selvsagt Knut Sandell med 70 årsdagen. Som relativt ny i skigruppesammenheng(4år) så er jo man en lilleputt ift hva Knut har bedrevet med opp igjennom årene. Jeg har vært så heldig å bli kjent med Knut selv om han ikke har konkurrert noe de siste årene. Han er med på skisamlinger(snøhulesamling i 2007) på Sjusjøen og med som støtte på Villmannen med sitt gode humør og historier. Det som ikke alle vet er at Knut har deltatt i Vasaloppet 2 ganger. Ikke noe spesiellt med det men at var det 30 år mellom disse 2 deltagelsene er noe spesiellt. Joda, det er Rye vi har de med ekstrem kompetanse samt at mottoet "ingenting er umulig" virkelig gjelder. Så gratulerer Knut så meget med 70 års dagen.
 

Mvh

Leif Ivar Soleim