Du er her

Frank Denis tok 2.plass i Barcelona Challenge

Frank Denis Forays bilde

Barcelona Challenge ble gjennomført i helgen. Det er en Ironman distanse. Svømming i bølger, sykling og løping langs kysten. Det var første gang Barcelona Challenge ble arrangert, men det hindret ikke ca 1700 personer i å delta.

Splittidene var 58.24min. på 3,8km svømming, 4.40 på 180km sykkel, og 3.08 på full maraton, totalt 8.52.04, og det holdt til 2. plass blant amatørene.  Sykkelløypa regnes som ganske flat, men løpingen var nok tøffere enn ventet, noe bestetidene viser. Det var langt mellom matstasjonene og de serverte kun vann og Gatorade(noen ganger Diet coke).

Marcel Zamora, 4 ganger vinner av Nice IM, vant med tiden 8.15.37.

Det ble 27 sekunder opp til vinner av alle agegroupklasser... Jeg slet med langdistansekne, så det var ikke mulig å ta igjen forspranget. Vinneren lå rett bak meg det meste av syklingen.. Men likevel årsbeste i Norge og en tid innenfor topp 5 i norsk triathlon historie. Ikke dårlig med tanke på at jeg neste år stiller i Master!(over 40).

 

 

 

 

 

 

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese

Kommentarer

Marius Ronheim Heiers bilde

Sinnsykt bra! Gratulrerer :)

Eelco Van Weerdhuizens bilde

WOW! absolut helt topp prestasjon! gratulere Frank Denis.

 obs: tror du har en liten skrivefeil i splittiden på sykkel...ellers bør du få kontrakt i Sky teamet også:-). Fortsatt utrolig imponerende!!

Anders Åsbergs bilde

Ikke overraskende men UTROLIG bra .... på alle øvelser! Synd (for oss gamlinger) at du byter klasse til neste år ;)

MVh. Anders