Du er her

Hvor mange var dere?

Forum: 

Hei. Hvor mange stilte til start i 2009 i Lille35? Fikk dere trent mye sammen? Noen som tør gjette på interessen for Lille35 i 2010??

Takk for svar!!

Heming

 

 

Willy Hugo Nordness bilde

Nå skal jeg prøve meg på en liten skog av halveis udokumenterte påstander :-)

"Problemet" i Rye er at det er utrolig få som sykler fra Lillehammer, på tok for få til 3 fulle lag!

(L30 -35 og 40)

L30 var vel ca 8, L35 ca 12-14 og L40 var 23!

L35 har vel lidd litt under en noe udefinerbar ledelse, der leder ifølge Klubbsidene IKKE er leder likevel

og opplegget har blitt deretter!

L35 i 2009 ble vel mere eller mindre dannet på startstrek oppe på Lillehammer etter det jeg skjønner av noen av de som syklet ....... noe som noen virkelig burde tatt et tak i til 2010 og fått igang en brukbar gjeng fra tidlig i sesongen, da tiltrukket av et system som faktisk FINNES !!!!!!!!

Når dette er sakt, så er det vel noen indikasjoner på at tempoet til L40, eller det tempoet som er målet blir noe i overkant av det enkelte synes er ok og derfor kommer til å søke til L35, men dette kommer vel til å vise seg litt utpå vårparten tenker jeg avhengig av folkemengden som møter opp på L40 og nivået.

Har vel også et håp om endel fellestreninger L40/35 slik at folk finner sin rette plass og fart.

Det aller beste ville vel vært å kutte ned disse 3 gruppene (30-35-40) til 2 gruper og kalle de gruppe 1 og 2 eller nivå 1 og 2 om så.

MEN det hadde faktisk ikke forundret meg at L35 ville fått seg en brukbar opptur neste sesong ...

 

~Fuji~

Takk for din vurdering Willy!

I tillegg begynner vel Rye å få en del medlemmer som har hatt sine turer over Dovre og som kanskje trenger litt avkobling. "Been there, done that", liksom, med visshet om at jeg banner i kirka når jeg sier dette på et Rye-forum. Det er i alle fall status for undertegnede.

Vi får håpe at denne, og de to andre L-O-gruppene får kritisk masse på et tidligere tidspunkt enn like før start :)

Heming

Jon-Ivar Lunds bilde

Har du "been there, done that" over Dovre så har du det også over hele strekningen, så da skjønner jeg ikke poenget med L-O med mindre du ønsker å trappe ned evt begynne med L-O for deretter å trappe opp evt vinne hele greia. Er du lei E6 finnes det veldig mange andre ritt å bryne seg på. Jeg banner i kirka flere ganger om dagen uten at noen bryr seg om det.....Jeg prøvde først L-O på MTB med drikkesekk og full pakke. Det ga litt mersmak slik at jeg meldte meg inn i Rye og prøvde L-O en gang til på MTB (riktignok med slicks). Hang med L35 til jeg slapp opp for gir i den første utforbakken av betydning, og bestemte meg derfor for å gå til anskaffelse av racer slik at jeg kunne gi jernet i utforbakkene uten å vispe luft. Nå gadd jeg ikke L-O tre år på rad så satset derfor på DSSP og sikter nå mot min 3de DSSP med Rye17(16) neste år.

Linux Registered User # 195305

Poenget mitt var bare å forsøke å finne ut hva prognosene er for at det blir et allright L35-lag til neste år; muligheten for å bli med på et lag (i en rull) hele vårsesongen uten å måtte sykle 54 mil i ett strekk. Man blir jo fort et fremmedlegeme i en T-O-rulle utover våren hvis man ikke skal til Trondheim. Enig i at det finnes mange spennende ritt rundt omkring i Norge, men det er jo litt fascinerende, da, å kunne holde 5-6-7 km/t høyere fart enn hva jeg ville gjort alene. L-O blir da eneste egentlige alternative sykkel-fellesskap. 

Lykke til over Dovre, det er opplevelser jeg aldri ville byttet med noe, og jeg kommer sikkert til å gjøre det flere ganger (selv om jeg ikke ser på T-O som noe Nirvana)

Willy Hugo Nordness bilde

Heming Bjørnå

Tror du er inne på et litt småartig tema her i denne klubben som har slik en fokus på Trondheim :-)

Det JEG skulle ønske var at FLERE folk faktisk fikk opp øya for at det finnes en LAGKONKURANSE ned fra Lillehammer også, en lagkonkuranse der Rye så langt i fra har vært i nærheten til å bli nevnt som et LAG engang ............... frem til i år må bemerkes.

Greit nok det at lagkonkuransen ned fra Lillehammer har en tilsynelatende LAV status i Rye, men i Ceres,Frøy,Asker,Moss, Nittedal, JH-sykkel,BOC og en rekke andre så har den en HØY status, men altså her "hos oss" så er det ikke "rare greiene" og dette er vel noe vi må leve med i en klubb som dominerer strekninga ned fra Trondheim så til de grader .............. eller?

Konkuransen for å vinne ned fra Lillehammer er KNALLHARD, noe vi vel kan "skylde" på vår egen Express som moser alle klubblag på hele strekningen slik at Ceres,Frøy osv-osv stiller til start på Lillehammer med sine aller beste folk, de har tilsynelatende gitt opp, hehe.

*de siste linjer ment som en flaggheising til Expressen hvis det skulle være tvil :-)

 

Uansett, skulle ønske at flere av de kjøresterke "x - express / x- 15t osv) hadde kommet over og kjørt klubben til toppen av pallen ned fra Lillehammer, dette skulle nesten vært en selvfølgelig plass for en klubb av vår størrelse.

Dette ville jo også ført til at L35 hadde blitt enda sterkere og "maltraktert" andre gruppe 2 lag på denne strekningen, noe de nesten gjør i dag faktisk.

Muligheten for at "X-Trondheimsfolk" kommer over til Lillehammerlag (da L40)

vil vel muligens vise seg å skje i 2010, men mange flere er nok hjertelig velkommne og dette vil jo gavne ALLE Lillehammerlagene, noe vi trenger !!!

~Fuji~

André Jonassens bilde

Hei,
jeg vil egentlig bare bekrefte noen løse rykter og usannheter som blir nevnt her.
Lille 35 var over 20 stk på startstreken i Lillehammer.
Laget ble satt sammen, dog noe sent, men ble en kjempefin gjeng og hadde det mye moro på langturer og kveldstreninger sammen i vår. Far, bror og flere venner av meg var med og ble også stammen i laget. Sammen med lagleder Ulf som desverre ble syk og måtte bryte.
Laget hadde som navnet et mål på 35 i snitt og første gruppen kom inn på tiden 4t08min!!!! Dette står det stor respekt av!!!

Torkjell Skomedals bilde

Det er faktisk veldig bra når de vant L-O i år på 4:19:52 ;-) 

Stian Gjones bilde

Hei .

Vi var 22. til start.

Fikk trent sammen i ca 3 uker.

Tiden var nok ikke 4.08 men 5.08.18.

Bra at man prøver å samle en gruppe tidlig. 3 uker var litt tynt for samkjøring.

Skal ta hele turen i år, med 17 håper jeg.

Lykke til

Sykkel hilsen Stian

Vennlig hilsen
Stian Gjone

37 km/t er veldig bra! Lover uansett godt hvis vi får samlet oss litt tidligere neste år.

André Jonassens bilde

Hehe, ja, det får man si er imponerende!!

Trykkeleif fra meg det der.. Mente selvfølgelig 5.08. ;)

Jeg er helt ny I Rye og vil veldig gjerne sykle i en av de roligere gruppene L-O. Veldig interessert i felles trening hvis det planlegges. Godt forslag å slå sammen de rolige gruppene hvis det kan bli en gruppe over "kritisk masse".