Du er her

Rye dominerte i Oslo Landeveiscup 2009

I årets utgave av Oslo landeveiscup ble det arrangert totalt 6 landeveisritt, 3 stk fellesstart og 3 stk tempo. I alt var det 109 barn og ungdommer som deltok fra Oslo-regionen. Herav var det 41 barn og ungdommer fra Rye som forsøkte seg i ett eller flere ritt. Det er svært hyggelig å se at så mange ungdommer fra Rye har prøvd seg i ritt på landeveien i 2009. Blant ungdommen i Rye blir landeveissyklingen bare større og større. 

For 2010 er det planer om å videreutvikle Oslo Landeveiscup til Norgescup for juniorer. Det betyr at rittene kan bli samlet til to helger, hver med 3 stk etapperitt. Det vil i fortsettelsen bli lagt vekt på rekruttering til de alderssbestemte klassene.

 

Landeveiscuppen har vært et lavterskeltilbud for å få flere barn og ungdom til å prøve seg i et sykkelritt. Av de 6 rittene i Oslo Landeveiscup har Rye arrangert fellesstart i Maridalen og bakketempo Grefsenkollen opp. Alle rittene er arrangert med god bistand fra OCK som har stilt med "stevnetilhenger", hjelpsomme funksjonærer og dommere. En stor takk går også til til ryttere og foreldre som har stilt opp. Under kommer noen bilder fra rittene i 2009.Det ble mange pallplasser til ungdommen fra Rye. Resultatene finner du under menyen Oslo Landeveiscup.

 

 En fin bukett Rye-ungdom etter en tempo i Hvervenbukta

 Ola er en allsidig idrettsgutt, men det er sykling som er favorittsporten. Han har vist mye fin sykling i 2009. 

Henning viser hvorfor det heter tempo

 Jonas og Ole har funnet sin sport og liker seg godt i Rye. De har begge vist stor fremgang i 2009.

 Marte er ei gladjente, men kjenner her litt på alvoret før start. Hun har vist mye fin sykling i 2009. Må hun bare fortsette!

 Taktikk planlegges før start

 Oslo Landeveiscup har "rykte" for fine premier

 Nå kommer jeg og tar deg!

 Tord og William må dele pallen med Petter fra BOC etter gaterittet på Tusenfryd. Sammenlagt ble William nr 1 og Tord nr 2 i landeveiscuppen.

Andreas, Tord og William skal prøve seg i juniorklassen i 2010. De har alle hatt en positiv utvikling og levert gode resultater i 2009.

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese