Du er her

Premiedryss i barne- og ungdomsgruppas høstmøte

I god tradisjon arrangerte barne- og ungdomsgruppa i Rye sitt årlige høstmøte. Her ble det gitt informasjon og oppsummeringer fra aktiviteter innen terreng, utfor og landevei i 2009. Det er fantastisk å se så mange barn og ungdom som viser glede og fremgang innen sykkelsporten. Det ble delt ut flotte pokaler og hedersbevisninger til talentfulle ungdommer. Ikke minst er det til stor inspirasjon og glede for ungdommen når vi kan dele ut minnepokaler etter Ryes tidligere æresmedlem Kåre "Sykkel" Johansen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Her er noen av Ryes ungdommer med sine velfortjente pokaler. Det ble delt ut pokaler til alle for kjørte kilometer. Det  er utrolig mange mil de legger bak seg i løpet av en sesong. Foran på bildet står vandrepokaler og andre pokalene som Rye har vunnet som beste klubb blant annet i Nissan cup og Oslo Landeveiscup i 2009.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mye heder og ære ble gitt til Ryes eminente trener gjennom mange år, Robin Mackenzie-Robinson, årets trener i 2009! Han har en stor ære for det gode miljøet og de fine sportslige resultatene i barne- og ungdomsgruppa. Det ble lest opp en velbegrunnet utnevnelse, og det ble delt ut diplom sammen med en sølv minnepokal etter Kåre Johansen. Det er ikke tvil om at Robin er en meget populær trener, selv Ryes 10 øvrige trenere jublet for utnevnelsen.

 

Av juniorene var det Kristoffer Røed som vant pokalen som den mest dyktige rytter i klassene Junior og U23. Kristoffer sykler terreng, og har vært den rytter som har utmerket seg mest i løpet av sesongen. Kristoffer har utmerket seg  som en god miljøskaper og god syklist gjennom mange år i Rye. Han har tidligere også vunnet Espen Kardel sin vandrepokal.
 

Det var svært hyggelig og åpenbart meget fortjent at Frida Rose Bustad, som andre jente, vant Espen Kardel sin vandrepokal for 2009. Hun er allsidig, ung og ikke minst meget talentfull for sykkelsporten og det gode Ryemiljøet.

 

Rye vant Oslo Landeveiscup sin flotte vandrepokal som er en minnepokal etter Kåre Johansen. På pokalen er det inngravert mye gammel og verdifull sykkelhistorie. Det var William Brekke Johansen, vinner sammenlagt i 15-16 års klassen i 2009, som fikk æren av å få pokalen med hjem til neste år. I tillegg til å være en god spurter, er William en real gutt som er god på taktikk og lagarbeid. 

 

Sist og ikke minst gikk årets vandrepokal, for flest syklede kilometer, til Adrian Henriksen. Det er ingen tvil at Adrian sykler mye, satser seriøst og viser en svært god utvikling på landeveien. Han har ett år igjen i 15-16 årsklassen, før oppgavene venter i juniorklassen. 

 

Vi foreldre må bare gratulere alle så mye med 2009 sesongen, og ønske lykke til med treningen for neste sesong!   

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese