Du er her

Ny trener for Rye XP

Bjørn Saksbergs bilde

Knut Anders FostervoldRye XP har hentet inn ekstern kompetanse på trenersiden. Knut Anders Fostervold skal være hovedtrener for Rye XP. Knut Anders driver KAKATRENING sammen med Kurt Asle Arvesen, www.kakatrening.no.

Knut Anders drevet med toppidrett siden 1990, først fotball deretter sykkel. På CVen står blant annet NM-gull med Molde FK 1994, og 4 seriesølv, Champions league gruppespill som kaptein i 1999. Vant sølv og bronse under NM i sykling 2008.

Ble fotballinvalid i 2002 og konverterte til sykling. Deltok med Rye 15 og XP på Styrkerpøven i starten av sykkelkarrieren.  Har deretter tatt 3 norgesrekorder i temposykling, 2 NM-gull, 1 sølv og 2 bronse. Har vært fysisk trener for Molde FK i 2 år og er lærer/trener på Høgtun Folkehøgskole sin Puls linje, hvor han blant annet trener elitesyklister.
Er utdannet Topptrener fra Olympiatoppen/NTNU i tillegg til en lengre universitetsutdannelse (6 år) med blant annet idretsfag, ledelsesfag og økonomifag. Har også vært ansatt på Høgskolen i Molde og var med på å utvikle og drive Bachelor i Sport Management.

 

Vi vil komme tilbake i nærmeste fremtid med mer praktisk info vedørende opplegget.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese