Du er her

Kommisærkurs for Rye- medlemmer!

Bjørn Holmviks bilde

NCF og OCK arrangerer kommisærkurs på Gardermoen lørdag 16. og søndag 17.januar.

 

Der bør Rye- medlemmer snarest melde seg på!

Rye har kun en aktiv kommisærer innen sykkelsporten for tiden og det er for lite for en så stor klubb. For å bli med på kommisær- kurs kreves det i utgangspunktet ingen andre kvalifikasjoner enn et hjerte som brenner litt for sykkelsporten. Det er selvfølgelig en fordel med litt erfaring som rytter, arrangør eller leder, men absolutt ingen forutsetning.

 

Som kommisær, også kalt dommer, blir du kjent med sykkelsporten fra "innsiden"; du får god kjennskap til lover og regler, du får være med på å påvirke gjennomføring av ritt og være med på å legge til rette for arrangøren. Og ikke minst; du får gitt litt av deg selv og være med på å gi nyttige bidrag til gjennomføring av små og store arrangement. Og; du slipper å få kjeft på samme nivå som en hvilken som helst fotballdommer! Å være kommisær innen sykkelsporten er (nesten!) alltid en hyggelig, inspirerende og givende!

Det arrangeres også nasjonalt kommisær- kurs hvis det er medlemmer som tidligere har vært kommisær/ dommer og ønsker å oppgradere seg.

 

Hva nøler du med?? For mer info se NCF sin hjemmeside Sykling.no eller kontakt undertegnede.

Bjørn Holmvik

Expressen

Mob: 40441251

bholmvi@online.no

 

Synlig: 
Offentlig - alle kan lese