Du er her

Rye 14 - 2010: ressursgruppe og ambisjoner for sesongen

Tarjei Lægreids bilde

OPPDATERING: Meld din interesse for neste års satsingsritt for RYE14 her:
http://nydalen.idrett.no/pmdb/?arrid=970

 

Godt nyttår alle sammen!

Vi er allerede i gang med forberedelsene til 2010-sesongen for 14-timerslaget og vi bygger videre på det strålende fundamentet som dannet grunnlaget for fjorårets rekordsesong. Ambisjonen for 2010-sesongen å stabilisere nivået fra 2009 og å ta hjem en pallplass på DSSP.

Rye 15 - 2009

Dette innebærer at vi må kjøre på ca 14:30. Mange som utgjorde stammen i fjorårets lag har allerede varslet at de ønsker å satse videre med laget og vi tror at vi sammen med nye lagkamerater kan oppnå like gode resultater som i fjor.

Det sportslige opplegget i 2010 kommer i grove trekk til å bli tilsvarende fjorårets opplegg. Vi starter opp med fellestreninger uka etter påske. Opplegget kommer til å forutsette at man er i relativt god form, og vi anbefaler derfor alle å holde seg i form utover vinteren. Ettersom vi kjører i lagkonkurransen i DSSP kan vi kun stille med 30 mann til start i Trondheim. Dette innebærer at det sannsynligvis må gjøres et laguttak i forkant (avhengig av hvor mange som ønsker å være med). Uttaket vil gjøres basert på erfraring fra satsningsrittene og det er derfor viktig å stille på disse. Vi kommer i år til å kjøre samme ritt som i fjor, dvs
- Enebakk rundt
- Nordmarka rundt
- Randsfjorden rundt
- Mjøsa rundt
- DSSP
I tillegg kommer vi også i år til å ha en helgesamling i Tønsberg i mai.

For å lykkes som lag er det viktig at man er en lagspiller og heller ofrer seg for laget og faller av enn å sitte bakerst på halen og være med inn. Evnen til å ofre seg for laget verdsettes altså høyre enn personlige resultater. Følgende kriterier vil være gjeldende ved laguttaket:
- Trygg og sikker kjøring
- Lagspiller
- Fysisk form / kjørestyrke

Vi har fått noen spørsmål fra nye og gamle Rye-medlemmer som vurderer å kjøre med 14-timerslaget neste år. Dette synes vi er veldig hyggelig! Hvis noen er i tvil om det er rett ambisjonsnivå: bli med på noen treninger og prøv. Husk at opplegget som kjøres er noe mer intensivt enn hhv 16- og 18-timerslagene. Det er derfor fordelaktig å bli med for å prøve seg så tidlig på sesongen som mulig. Bli aller helst med første uke etter påske - tiden fra påske til Enebakk rundt går veldig fort.

For at det sportslige opplegget skal bli så bra som mulig er vi avhengige av et støtteapparat rundt laget. Dette gjelder særlig med tanke på følgebiler. For at dette skal gå rundt er vi avhengige av at så mange som mulig bidrar. Vi har vært så heldige å få kjøpe sykkelen som ble brukt under langing i fjor, og vi trenger derfor både personell til følgebilene og til langesykkelen.

Det vil bli avholdt et nytt informasjonsmøte i løpet av vinteren, og vi kommer tilbake med mer info på forumet fortløpende.
Vi ønsker alle nye og gamle Ryemedlemmer velkommen til å satse med årets 14-timerslag!
 

Årets kapeinteam og ressursgruppe består av følgende personer:

Kapteiner

Navn: Geir Pettersen (38)

Har syklet Styrkeprøven 7 ganger, i 2008 og 2009 med Rye 15. Er nok fortsatt mest fornøyd med å komme i mål på 18:48 på en altfor stor stålsykkel fra 1980-tallet med gir på ramma og et lag som besto av tre personer. Henter fram terrengsykkelen om sommeren og langrennski/spinningsykkel om vinteren. Gjennomfører tre løpeturer i året, bare for å konstatere at løping fortsatt er helsefarlig for en syklist.

Yrke: Siviløkonom, controller/prosjektleder i Gjensidige.

Navn: Nils Jørgen Mittet (33)

Syklet Styrkeprøven med Rye19 i 2008 og Rye15 i 2009. Kobler av med
noe sykling i skauen på høsten, og går gjerne på ski når det er snø.

Yrke: Systemutvikler i DB Medialab / Dagbladet.no.
Annet: Samboer. Født og oppvoks på Levanger.

Ressursgruppa
Navn: Jan Erik Breimo (35)
Rolle: økonomiansvarlig

Jeg kjøpte sykkel og begynte å trene landevei i 2007, meldte meg inn i Rye og syklet Styrkeprøven med Rye19 i 2008, og gjentok bragden med Rye15 i 2009. Jeg sykler om sommeren og spinner om vinteren, men i år håper jeg å utvide repertoaret til også å omfatte langrenn.

Yrke: Systemutvikler i Vianova AS.

Navn: Thorstein Wines (31)
Rolle: Følgebilansvarlig

 
2008: Var med på DSSP 2008 med Rye19
2009: Var med på DSSP 2009 med Rye15
 
Alternativ trening om vinteren: Ski & spinning
Alternativ trening om høsten: Løp & spinning
 
Yrke: Selvstendig næringsdrivende (Adm. ledelse og økonomi); Ansatt i Aprimo Rådgivning THW AS
 

Navn: Tarjei Lægreid (28)
Rolle: Informasjonsansvarling

Tidligere bakgrunn som fotballspiller. Begynte med terrengsykling i 2003. Kjøpte landeveisykkel i 2008 og syklet med Rye 15 i 2009. Går mye på ski om vinteren.

Yrke: Konsulent i Objectware

Navn: Johan Haugseth

Syklet Styrkeprøven med Rye17 i 2008 og Rye15 i 2009.

Gruppe: 
Synlig: 
Offentlig - alle kan lese