Du er her

Vänern rundt 27.-30.mai

Gunn Hildes bilde
Forum: 

 Bindende påmelding til Vänern Rundt  27. - 30. mai.


Før vi bestiller felles buss må vi vite hvor mange som vil være med.  Vi er lovet sponsing av Rye, men det er mulig det kan bli en liten egenandel om de ikke dekker kostnaden fullt ut.

Bussen går fra Valle Hovin 27. mai kl 16.  Retur fra Ørebro 30. mai  ca kl 15.
Bindende påmelding til buss gjøres direkte til Gunn Hilde,  gunn96@online.no ,  innen 1. april.

Påmelding til rittet må du selv gjøre ved å gå inn på :   www.vanernrunt.se  <http://www.vanernrunt.se/>   innen 15. april.
Skriv at du vil sykle sammen med Bjørn Ulsaker.   (På linjen med postnr. må poststed legges inn etter nr, går i feil uten )

Vi deler oss inn i 2 eller 3 lag senere. Test ut på treningene at du henger med.  Hvis ikke er du velkommen til å være med bussen, men må da sykle med en annen gruppe. Det er lett å bytte gruppe der borte. Regner med at vi vil sykle i mellom 33 og 35 km/t.  Det blir relativt gode stopp på matstasjonene. Sover i gymsaler.  Tikk av at du ønsker overnatting og frokost før start. Se ellers på hjemmesidene.

Dette vil være en viktig samling for å bygge laget og et av våre satsningsritt,  så vi håper så mange som mulig melder seg på. :o)

Kommer tilbake med mer info når det nærmer seg.

Sykkelhilsen fra
Kpt. Bjørn, Anton og Gunn

Ps  - Har du spørsmål så kom med dem før 20. Mars, for da reiser Anton og Gunn (+8 spreke Rye syklister) til Benidorm :o)) -og er ikke hjemme før påmeldingsfristen går ut !