Du er her

Vasaloppet 2010

Leif Ivar Soleims bilde
Forum: 
Årets Vasalopp gikk av stabelen søndag 7. mars under tilsynelatenede gode forhold. Det var     -16 grader ved start og i mål var det ca. -3 -4 grader. Det gjaldt å ha riktig slip og spenn i skiene eller så riskerte man at "toget" gikk og det ble et sug under skiene som bare ble større og større utover løpet. Men det var like forhold for alle så man har bare seg selv å takke. Unge Elshaug ble beste Rye løper på den utmerkede tiden 4.33.35 som holdt til en 156. plass i dette sterke selskapet. Vinneren i dameklassen Susanne Nystrøm sender nok en stor takk til Pål Cato idet han dro henne frem til seier i kvinneklassen. Han tok henne igjen ved Oxberg og hadde henne på slep i et par mil før kjempekreftene begynte å ebbe ut. Altså en stor svensk SK Mora takk til Pål Cato. Neste år blir det konkurransebunad i Rye farger og logo i tilfelle man får slik TV-dekning som Pål Cato fikk i år.
 

Resultater:

Pål Cato Elshaug        4.33.35
Leif Ivar Soleim          5.06.37
Rune Holden              5.20.07
Jan Diesen                  5.23.14
Leif Kåre Froud          5.26.22
Rolf Eriksen                5.34.17
Erik Baardsgaard       5.38.34
Ole Harald Austad     5.53.46
Einar Saltnes               6.07.05
Freddy Olsen              6.20.37
 
Flere resultater her
 
PS. Alle data på Øystein Nilsen slutter etter Evertsberg men det går rykter om at han var observert på "Brytbussen" i Oxberg. Senere heiet han en meget sliten Freddy Olsen som gav alt i sluttspurten. Olsen kom på "skeiva" inn på oppløpet og nesten "subba" bort i noen av reklameskiltene på veien til mål mens han hørte heiaropene til Øystein. Dette vitner om god sportånd når man støtter hverandre slik. Meget bra.
Jeg beklager hvis jeg har utelatt noen men det er bare å gi meg beskjed så skal jeg legge til de jeg har glemt.
 
Mvh
Leif Ivar Soleim
SK Rye

Hei Leif! Helt enig i din beskrivelse av utviklingen av løpet. Lite inspirerende å se andre gli raskt forbi. Fullførte på 5.23.14. Lykke til med forberedelsene til birken.

Med hilsen Jan D

Leif Ivar Soleims bilde

Var så sliten at jeg glemte deg. Utilgivelig vil mange si men nå er du på lista. Neste år får vi ha ski med spenn og gli.

Leif Ivar Soleim

Leif Ivar Soleims bilde

Rsultatlisten for Vasaloppet er oppdatert med noen flere navn.

Mvh
Leif Ivar Soleim