Du er her

Oppstart fellestreninger 2010

Tarjei Lægreids bilde
Forum: 

Hei, alle sammen!

 

Det nærmer seg ny sykkelsesong med stormskritt og det er på tide å børste støvet av kassettene igjen! Vi starter opp med første trening tirsdag 6.4 fra Hvervenbukta kl 18.00. Aktivitetskalenderen oppdateres kontinuerlig med treningstidspunkter utover våren/sommeren.

 

Vi ønsker alle nye og gamle medlemmer velkommen til trening. For de som ikke tidligere har kjørt med 14/15-timerslaget og lurer på om det kan være et passende nivå oppfordrer vi dere til å bli med på noen treninger i begynnelsen av sesongen. Det kjøres relativt mye mengdetrening utover våren og det er derfor viktig å være med fra starten for å klare å henge med ut over sesongen.

 

Et viktig moment for å lykkes som lag er at man kjenner laget og vet hvordan det skal kjøres. Dette er også svært viktig med tanke på sikkerhet i gruppa. Det vil derfor sees på som en forutsetning at de som ønsker å kjøre med oss i satsningsrittene også stiller på fellestreningene (det forventes selvfølgelig ikke at man stiller på alle treningene gjennom våren).

 

Alle skal gå over sykkelen før sesongen og sørge for at denne er i topp stand! Dette gjelder også utover i sesongen. Dette av hensyn til egen og andres sikkerhet.

 

Vi ønsker alle en riktig god påske og velkommen til trening utover våren!

 

Ressursgruppa, Rye-14