Du er her

Bra oppmøte!

Lucas Icasattis bilde
Forum: 

Takk for "rolig" tur!!!

Willy Hugo Nordness bilde

Det høres knall ut at det "myldrer" av folk på L35 trening ..

litt synd at Hvervenbukta er uoppnåelig langt unna for trening i uka, men vi sees på en skikkelig rolig langtur til helga :-)

~Fuji~

Simen Nordskogs bilde

Det var en bra tur og jeg slenger meg på rosen til de som aldri har kjørt rulle før! Etter hvert som den værste vår-ivrigheten gir seg så kanskje vi faktisk klarer en rolig tur også :)

Jeg glemte pulsklokka mi og har ingen treningsdata fra turen å sette i treningsdagboka mi, har noen tid og distanse for turen i går? 

Takk for turen! Det var mitt første forsøk på rullekjøring og det var jo veldig gøy! Tempo var for høyt for meg, men hvis det er mulighet for at det går litt roligere når den verste våryrheten har gitt seg, så kanskje jeg prøver meg igjen en annen gang.

Hei !

eg er litt fersk her.. men hvor fort kjører dere på "rolige" kjøringer ? og hvor langt er det dere kjører ?

MVH Torleif

Willy Hugo Nordness bilde

Noe varierende er det vel etter hvilke løyper som velges, men ei snittfart på 25-27km/t

og en lengde mellom 9 og 14 mil skulle ikke være langt fra sannheten ..

~Fuji~

Simen Nordskogs bilde

Det er ikke meningen å være kverulant, tenker heller at det er lurt å stille noen spørsmål tidligst mulig.

En snittfart på 25-27 km/t over en distanse på 90km gir en treningstid på ca 3.5 time. I treningskalenderen står det avsatt to timer på tirsdager og torsdager og på søndager er det vel satt av 3 timer i kalenderen. Jeg er klar over at tirsdager og torsdager skal brukes til annet en rolige turer etter hvert, men hvis ambisjonen er å sykle 9-14 mil er poenget mitt så enkelt som at da må kalenderen reflektere dette også i tid. Jeg bruker i alle fall denne til å planlegge annen aktivitet og da er det viktig for meg at den stemmer med det vi faktisk gjennomfører på trening. 

Willy Hugo Nordness bilde

Tja, hva skal man si?

utenom at treningsplanen er satt opp av ubetalte personer på sin egen fritid og KAN inneholde feil,

MEN det er lov å tenke selv da!!

Jeg skjønner deg slik at du har en såpass presset tidsplan at du faktisk har finlest treningsplanen OG er innstillt på å møte til en "rolig" tur på 90km som skal og må være over og ferdig på 3 timer!!!

Dette vil si 30km/t i snitt, nærmere 37-38 km/t i snitt når man inkluderer de stoppene som altid er på langturene, dette hadde altså vært greit siden den ble gjennomført etter det du leser på treningsplanen?

Mener du bør skjønne at en eller annen plass er det en trykkfeil eller tastefeil,

noe de fleste vel ser uten bruk av kalkulator!

 

Mitt råd er: Sykkel TAR tid og mange ting kan forandre den tiden, beregn deg plenty av tid på ALLE treninger, så kan det til og med dukke opp en punktering eller et kjedebrudd uten at en overpresset timeplan blir lidende ..

~Fuji~

Simen Nordskogs bilde

 Oida! Det var et kraftig svar på noe som absolutt ikke var ment til å egge til krangel og personangrep.

Poenget mitt var at det ikke har blitt uttrykt andre steder enn i ditt overstående innlegg hvor langt og i hvilket tempo en rolig tur skal foregå. Før dette var det altså de tre timene i aktivitetsloggen som var eneste referanse på hvor lang en trening vil være.

Jeg har ingen problemer med å sette av mye tid til sykling og det gjør jeg jo også, på søndag syklet jeg ca 45 minutter bare for å komme <ul>til</ul> trening. 

Jeg setter også stor pris på at noen, helt frivillig og ubetalt, tar på seg oppgaven som lagets web-master og tar sterkt avstand fra at det blir insinuert at noe annet er tilfelle.

Innlegget mitt hadde til hensikt å forsøke å oppklare potensielle misforståelser før de eventuelt slo rot. 

 

I går viste pulsklokka mi 48,8km og 2timer 2min (det er inkl stopp undervegs pga punktering)

Sykkelcomputeren viste 49,25km og 1 time 46min 30sek (tid uten stopp)

Tipper tempoet gikk litt opp når temperatur og sola gikk ned, eg vart iallefall passe kald

:)

-Frank

 

Lucas Icasattis bilde

Hei Randi,
Du må ikke gi opp. Tror nok blir bedre etterhvert.
Var første tur ute for meg etter spinninga og følte også det i beina. Synes at for å være første "rolig" tur så gikk det for fort, men uansett var veldig gøy. Gleder meg fremover!

Jeg prøver meg kanskje igjen neste tirsdag. Det hjalp jo ikke akkurat at jeg hadde kjørt intervall dagen før og at det eneste jeg rakk å spise etter jobb var noen nøtter til "middag".... Uansett, så var det så morro at jeg ikke har lyst til å gi opp riktig ennå.