Du er her

Bø Tri Sprint på lørdag

Eelco Van Weerdhuizens bilde

Jeg skal være med på Bø sprint triatlon på lørdag. Er det kanskje flere fra Rye som skal være med? Jeg kjører med bil og kan ta en person med meg.

 

Hei. Så deg på bøsprinten, Gratulere med vel gjennomført. Jeg hadde min debu, forhåpentilig vis kan det bare gå en vei. Mvh Cecilie

Eelco Van Weerdhuizens bilde

Veldig bra Cecilie!

Jeg hadde en bra dag og klarte å sette en ny pers på 1.08. Svømmingen gikk bra og klarte å komme under 15m. Har nok mye å forbedre men det går bedre en i fjor allerede. Syklingen gikk litt mindre tross mye trening i forrige uke og en kanske krevende løype og mye vind. Utrolig at noen klarte å komme under 30m. Løpingen går også mye bedre enn i fjor men har nok en del å hente her også. Stortsett er jeg veldig fornøyd med resultatet og ble nr 14 av 43. Ikke verst og gleder meg til flere konkurranser!

Vi sees på neste stevne og håper at det er flere fra Rye neste gang!

 

Hilsen, Eelco

Bjørnar Torsens bilde

hei.

Bra gjennomført i Bø.

Lurer bare på om du er med på noen av felles sykkeltreningene til rye? Og da hvilken gruppe du som regel sykler med? Jeg har vurdert og slenge meg med på noen av treningene, men er usikker på hvem jeg skal joine. 

Bjørnar

Eelco Van Weerdhuizens bilde

Hei Bjørnar, det er litt forskjellig. Jeg har nå trent 2-3 ganger samme med XP og trives der. Jeg prøver å ikke forstyre gruppe prossessen så mye siden jeg ikke sykkler Styrkeprøve med de. For meg kommer det litt an hvor mye tid jeg har og hva passer i treningsplannen min. Regner med at det blir en del trening også med 14t og kanskje noe ritt samme med de. Hvis du er ny til sykkelgrupper i Rye og usikker på ditt nivå er det bare å prøve seg på forskjellige grupper. Prøv for eksemple på 16 timer å være med noe av de tempo treningene. Derfra kan du bestemme om du vil mer eller mindre. Lykke til og vi sees framover!